Header Ads

Έρχονται δύο νέα Cabin Fever την Άνοιξη του 2012

Σε όσους από εσάς τους άρεσε το μικρό κόσμημα του Eli Roth, αυτά είναι καλά νέα ...ή πάλι όχι, ανάλογα με το τί γνώμη έχετε για τα sequels.

Το Cabin Fever του 2002 έχει ήδη ένα sequel, το Cabin Fever 2: Spring Fever από τον Ti West και τώρα η Indomina Group ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας και έχει προγραμματίσει δύο συνέχειες για το 2012 που θα γυριστούν back-to-back.

Η πρώτη έχει τίτλο Cabin Fever: Patient Zero και το σενάριο γράφει ο Jake Wade Wall του The Hitcher και του When Stranger Calls.

Θα εξελίσσεται σε ένα κρουαζιερόπλοιο στην Καραιβική το οποίο θα συγκρουστεί με ένα εγκαταλελειμμένο ερευνητικό σκάφος και ένας θανάσιμος ιός θα απλωθεί.

Οι επιβάτες θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να επιβιώσουν προτού εξαπλωθεί η ασθένεια παντού.

Η δεύτερη ...



...θα λέγεται Cabin Fever: Outbreak και θα είναι γραμμένο από τους Adam και Deborah Marcus των Leatherface 3D και I Walked With a Zombie.

Ένας γιατρός ταξιδεύει με την οικογένεια του σε ένα απομακρυσμένο νησί της Καραιβικής για να ερευνήσει ένα μικρό ξέσπασμα γρίπης, για να ανακαλύψει τελικά έναν θανάσιμο ιό που απειλεί όλους στο νησί, μαζί και την οικογένεια του.

Δύο Caribbean Fever λοιπόν ...ουπς, Cabin Fever ήθελα να πω, που θα γυριστούν στην Dominican Republic (το ξέρετε ότι στα strip clubs της Αμερικής τα κορίτσια από την Dominican Republic είναι ό,τι οι Τσέχες στην Ελλάδα;) και είναι προγραμματισμένα να τα δούμε μόλις την Άνοιξη του 2012.

Όποιος έχει προγραμματίσει καλοκαιρινές διακοπές στη Καραιβική φέτος, you'd better think again.