Header Ads

Exit Humanity trailer: Πολύ καλό zombie movie ...εποχής


Σήμερα είναι η μέρα των καλών trailer - μετά από πολύ καιρό. 

Στα πρότυπα του Stake Land (της 2ης καλύτερης horror ταινίας για το 2011 σύμφωνα με το Horrorant), ένα νέο post-apocalyptic zombie ταινία βρήκε διανομή από το Bloody Disgusting Selects (ναι, το δημοφιλές site έχει κάνει αυτό που θα κάνει σύντομα το FilmBoy) και δε θα αργήσει να εμφανιστεί σε κάποιες αίθουσες.

Στο μεταξύ, έχουμε το επίσημο μεγάλο trailer το οποίο αποκαλύπτει και κάποια animation μαζί με live action σκηνές.

Η ταινία λέγεται Exit Humanity, σκηνοθέτης είναι ο John Geddes και παίζουν ο Bill Moseley, ο Dee Wallace και ο Stephen McHattie.

Πώς αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος την απώλεια όλων όσων έχουν σημασία στη ζωή του και την απώλεια της ανθρωπιάς στο κόσμο έναντι στο χάος και την απελπισία;

Εξελισσόμενο στα 1870 στο Tennessee, το Exit Humanity είναι το φρικιαστικό και δραματικό ταξίδι του θρύλου Edward Young, ο οποίος διαμέσου μιας ανεξήγητης έξαρσης των ζωντανών νεκρών θα προσπαθήσει να αναπαύσει τη ψυχή του νεκρού γιου του.

Το μίζερο σκηνικό της εποχής του εμφυλίου αναδεικνύει το σοβαρό χάσμα που αντιμετώπιζε η Αμερική, καθώς και τη πραγματική απώλεια της ελπίδας που τόσοι πολλοί αισθάνθηκαν κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής.


Ένα πολύ καλό trailer για ένα πολύ προσεγμένο φιλμ.
Η γνώμη σας;






Exit Humanity trailer από Horrorant