Header Ads

Horror Babes: Sara Paxton


 Γέννημα θρέμμα California blonde, η Sara Paxton ξεκινά τη καριέρα της στο Hollywood με ενδιαφέρουσες ταινίες, αφού έκανε το ανήλικο πέρασμα της από σειρές του Disney Channel.

Φυσικά, όπως όλες οι wannabe stars, οι ταινίες τρόμου είναι must για ένα άδειο βιογραφικό, ειδικά όταν είσαι η όμορφη ξανθιά.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2008 και σε ηλικία 20 ετών στο Superhero Movie,  αλλά ουσιαστικά τη γνωρίσαμε στο The Last House on the Left, το remake του Ντένη Ηλιάδη, όπου χαρακτήρισε τη ταινία με τη περιβόητη σκηνή του βιασμού.

Χρονικά ακολούθησε το The Innkeepers - όπου η ερμηνεία της ήταν ό,τι χρειάζεται να θυμάσαι από το φιλμ - αλλά εκεί που κέρδισε το δικαίωμα να μπει στα Horror Babes ήταν στο (άθλιο) Shark Night 3D.

Εκεί δεν φόρεσε ποτέ ρούχα καθώς σε όλη τη διάρκεια περιφερόταν με το θαλασσί μπικίνι και μας πρόσφερε μια καλή οπτική των ‘δυνατοτήτων’ της.

Σε λίγο θα δούμε και το Enter Nowhere, άλλο ένα θρίλερ του οποίου το trailer είχατε δει πριν λίγους μήνες, και θα ακολουθήσει το Static, και πάλι ταινία τρόμου.

Στη συνέχεια θα δείτε κάποιες καλές εξηγήσεις στο γιατί η Sara Paxton ανήκει δικαιωματικά στο club του Horror Babes.