Header Ads

Errors of the Human Body trailer: Όλο λάθη είμαστε...


Πάει πολύς καιρός που άκουσα κάτι σχετικά με το επικείμενο ψυχολογικό θρίλερ του Eron Sheean με τον προβοκατόρικο τίτλο Errors of the Human Body, αλλά σήμερα αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser trailer και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, αν και αλλόκοτο.

Ο Καναδός επιστήμονας Dr. Geoff Burton καταλαμβάνει μια θέση σε ένα νέο ινστιτούτο στη χειμωνιάτικη Δρέσδη της Γερμανίας.

Η συμβολή του στο πιο σημαντικό έργο του Ινστιτούτου - ένα γονίδιο ανθρώπινης αναγέννησης - έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κάτι θαυματουργό μέσα από μια προσωπική τραγωδία που τον έχει στοιχειώσει εδώ και χρόνια.

Το Errors of the Human Body είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ για την αναζήτηση ενός ανθρώπου για λύτρωση από το δικό του ενοχλητικό παρελθόν, μέσα από τον μυστηριώδη κόσμο της γενετικής μηχανικής.


Αμερικανο-γερμανική παραγωγή, γυρισμένη εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου γενετικού Ινστιτούτου του κόσμου, στο Max Planck Institute of Molecular Cell Biology and Genetics της Δρέσδης.

Είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Eron Sheean και παίζουν οι Karoline Herfurth, Tomas Lemarquis, Rik Mayall και ο Michael Eklund.

Δείτε στη συνέχεια το παράξενο trailer.





Errors of the Human Body teaser trailer από Horrorant