Header Ads

Airborne trailer: Σας είπα ότι παίζει και η Gemma Atkinson;

Αν και περιμένω περισσότερο άλλα horror που εξελίσσονται σε αεροπλάνο (μόδα κι αυτή), είμαι λίγο περίεργος και για το τι συμβαίνει στο επερχόμενο Βρετανικό Airborne του Dominic Burns.

Αλλά δε κρατάω και την αναπνοή μου, για να πω την αλήθεια.

Μια μεγάλη καταιγίδα πλησιάζει, και ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας Malcolm στέλνει ένα τελευταίο αεροπλάνο στον ουρανό - αλλά μετά την απογείωση, οι επιβάτες στο σκάφος ανακαλύπτουν ότι οι πιλότοι έχουν δολοφονήθηκαν βάναυσα.

Ξαφνικά, το αεροπλάνο εξαφανίζεται από τα ραντάρ και ένας-ένας οι επιβαίνοντες μετατρέπονται σε ψυχοπαθείς που διψάνε για αίμα.

Με το χρόνο να τρέχει, οι επιζώντες πρέπει να βρουν το θανάσιμο μυστήριο μεταξύ τους και να βρουν έναν τρόπο για να προσγειώσουν το αεροπλάνο προτού ελευθερωθεί ο απόλυτος εφιάλτης.


Πάντως, το Airborne έχει ένα καλό cast, με τους Mark Hamill (ναι, ο πάλαι ποτέ Skywalker στα Star Wars!), Gemma Atkinson (Night Wolf και το τελευταίο Horrorant Babe), Alan Ford, Julian Glover και άλλοι.

Για να σας δώσω την ευκαιρία να καταλάβετε περισσότερα από μένα στο τι πρέπει να περιμένουμε, δείτε το επίσημο trailer της Image Entertainment.



Airborne trailer από Horrorant