Header Ads

Επίσημη σύνοψη του νέου Carrie

Αν και σίγουρα δεν χρειάζομαι άλλο ένα remake, όλο και περισσότερο με ιντριγκάρει αυτό που φτιάχνει η Kimberly Peirce.

Η ταινία έχει ένα αρκετά εντυπωσιακό cast, όπως και το original άλλωστε, οπότε ίσως αυτό να είναι ένα από τα καλύτερα.
Αλλά φυσικά, θα δούμε και θα κρίνουμε.

Προς το παρόν, τι θα λέγατε για μια ματιά στην επίσημη σύνοψη του νέου Carrie;

Στη νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας τρόμου, η Carrie White (Chloë Grace Moretz), ένα ντροπαλό κορίτσι περιθωριοποιημένο από τους συμμαθητές του, αλλά προστατευμένο από τη βαθιά θρησκευόμενη μητέρα του (Julianne Moore), εξαπολύει τηλεκινητικό τρόμο στη μικρή πόλη, όταν φτάνει στα όρια του στον σχολικό χορό.

Το ήσυχο προάστιο του Chamberlain στο Maine είναι το σπίτι της βαθιάς θρησκευόμενης και συντηρητικής Margaret White (Moore) και της κόρης της, Carrie (Moretz)...




Η Carrie είναι μια γλυκιά, αθώα αλλά περιθωριοποιημένη κοπέλα, την οποία η Margaret την έχει προστατευμένη από την κοινωνία.

Η δασκάλα γυμναστικής Miss Desjardin (Judy Greer) προσπαθεί μάταια να τη  προστατεύσει από τα κακά κορίτσια του σχολείου, που έχουν επικεφαλή τη δημοφιλή και υπεροπτική Chris Hargenson (Portia Doubleday), και μόνο η καλύτερη φίλη της Chris, η Sue Snell (Gabriella Wilde), εκφράζει τη λύπη για τις ενέργειές της παρέας.

Σε μια προσπάθεια να επανορθώσει, η Sue ζητά από τον φίλο της και καρδιοκατακτητή του σχολείου Tommy Ross (Ansel Elgort), να ζητήσει από την Carrie να πάνε μαζί στο ζορό.

Η Carrie ωθείται στα όρια της από τους συνομήλικους της στο χορό και τηλεκινητικά εξαπολύει τον όλεθρο.

Η έκδοση του Brian De Palma το 1976 κέρδισε υποψηφιότητες για Όσκαρ για τους stars Sissy Spacek και Piper Laurie.

To Carrie της MGM και της Screen Gems σκηνοθετεί η Kim Peirce, ενώ στη παραγωγή βρίσκεται ο Kevin Misher του Public Enemies.
 


Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το Μάρτιο του 2013.
Πώς σας φαίνονται όλα αυτά;
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι θα το κατάευχαριστηθούμε;