Header Ads

Mama trailer: Μάνα, φοβάμαι!

Όταν υπάρχει κάτι τρομακτικό και με προοπτικές σε μια ταινία τρόμου μικρού μήκους, ποιον φωνάζεις για να σε βοηθήσει να την κάνεις κανονική ταινία;
Μόνο ο Guillermo del Toro είναι ο άνθρωπος για τη δουλειά.

Προσωπικά, περιμένω το Mama εδώ και 18 μήνες, από το Μάρτιο του 2011 όταν είδα το ομότιτλο short του Andres Muschietti στο Screamin’ Athens Fest (διαβάστε το review ΕΔΩ και δείτε το short ΕΔΩ).

Το επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, όχι μόνο δεν κατεύνασε την ανυπομονησία μου, αλλά με έβαλε ακόμα πιο βαθιά στο τριπάκι του μεταφυσικού κόσμου του Del Toro.

Πρωταγωνιστούν Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier και Isabelle Nellsse.

Χωρίς άλλες εισαγωγές, διαβάστε την επίσημη σύνοψη της πιο αναμενόμενης ταινίας τρόμου και δείτε ένα καταπληκτικό trailer που τρομάζει …χωρίς καν την εμφάνιση της μαμάς.

Ο Guillermo del Toro παρουσιάζει το Mama, ένα μεταφυσικό θρίλερ που αφηγείται την στοιχειωμένη ιστορία δύο μικρών κοριτσιών, που εξαφανίστηκαν μέσα στο δάσος την ημέρα που οι γονείς τους σκοτώθηκαν.

Όταν διασώζονται χρόνια αργότερα και αρχίζουν μια νέα ζωή, θα διαπιστώσουν ότι κάποιος ή κάτι θέλει να έρθει σε επαφή μαζί τους τη νύχτα.


Το Mama βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 18 Ιανουαρίου.
Σχόλια έχετε, ή μείνατε αμίλητοι;




Mama trailer από Horrorant