Header Ads

Zombie Massacre trailer: Ο Uwe Boll επιμένει, αυτή τη φορά ως παραγωγός

Είμαι βέβαιος ότι είστε όλοι εξοικειωμένοι με το όνομα του Uwe Boll, αν και το όνομα του συνδέεται συνήθως με ταινίες που δεν πήγαν και τόσο καλά.

Μεταξύ μας, ο τύπος δεν έχει κάνει καμιά ταινία της προκοπής, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε την επιμονή του στο είδος, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό του, το Zombie Massacre φαίνεται αρκετά καλό, αν και το σκηνοθετούν οι Marco Ristori & Luca Boni, με τον Uwe Boll να λειτουργεί ως παραγωγός.

Όπως και να’χει, θα δώσω μια ευκαιρία στον Boll, αφού το Zombie Massacre έχει μερικά αξιοπρεπή ζόμπι που προκαλούν ένα ενδιαφέρον.

Ένα βακτηριολογικό όπλο που αναπτύχθηκε από την Αμερικανική κυβέρνηση για να δημιουργήσει τον σούπερ στρατιώτη, εξαπλώνει μια επιδημία σε μια μικρή και ήσυχη πόλη της Ανατολικής Ευρώπης, το Roznov...




Όλοι οι πολίτες μετατρέπονται σε μολυσμένα ζόμπι.

Η πόλη είναι σε καραντίνα αλλά η κυβέρνηση θέλει να την καταστρέψει για να αποφύγει την εξάπλωση της επιδημίας.

Ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται στο σκοτάδι για όλα αυτά.

Το σχέδιο είναι να φέρουν μια ατομική βόμβα σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο της πόλης και να προσποιηθούν ατύχημα ...κανείς δεν πρέπει να μάθει την αλήθεια.

Ενας καταδρομέας μισθοφόρος έχει προσληφθεί για να κάνει τη δουλειά.

Ο Jack Stone είναι πρώην στρατιώτης που μπήκε φυλακή για ένα έγκλημα και, αν καταφέρει να φέρει σε πέρας την αποστολή θα είναι ελεύθερος.

Η μάχη όμως είναι ανοιχτή καθώς ορδές από ζόμπι βάλουν κατά των στρατιωτών.


Στη συνέχεια, δείτε το 1ο επίσημο κανονικό trailer (θυμάστε ένα teaser, πέρυσι το Νοέμβριο;) και αφήστε τις εντυπώσεις σας.



Zombie Massacre trailer από Horrorant