Header Ads

Silent Night trailer: Οι πιο τρομακτικές γιορτές του χρόνου!


Έχουμε περάσει από μια περίοδο με remakes σχεδόν όλων των μεγάλων ταινιών τρόμου, όπως τη νέα έκδοση του Psycho και των slashers της δεκαετίας του '80, όπως Halloween, A Nightmare on Elm Street και Friday the 13th, για να μην αναφέρω  διασκευές λιγότερο γνωστών ταινιών, όπως το The Hills Have Eyes και Piranha.

Τώρα, ένα νέο κύμα remakes έρχεται, που περιλαμβάνει το Maniac, αλλά και τη νέα έκδοση του Silent Night, Deadly Night (μία από τις 10 Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες τρόμου).

Το αρχικό φιλμ του 1984 προκάλεσε ένα μικρό σάλο και απαγορεύτηκε εν τέλει σε ολόκληρη την Αμερική, όχι τόσο για το περιεχόμενό του, αλλά για το γεγονός ότι η ιστορία ενός serial killer Αη Βασίλη διαφημίστηκε πολύ κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στην αγορά.

Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ όσον αφορά τις γιορτές και τις αγορές (ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης, πολλοί περιμένουν τις βιτρίνες για να αλλάξει λίγο η ψυχολογία μας), αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το Silent Night, το remake της ταινίας του '84, θα δημιουργήσει τον ίδιο ντόρο...




Ωστόσο, το trailer που κυκλοφόρησε, το καθιστά ένα slasher με σύγχρονο exploitation και αρκετά περίεργες σκηνές, ικανό να ικανοποιήσει τους οπαδούς του είδους.

Το Silent Night ανοίγει στην Αμερική στις 30 Νοεμβρίου.

Η σκηνοθεσία είναι του Steven C.Miller (του φετινού The Aggression Scale) και παίζουν Jamie King (Mother’s Day), Malcolm McDowell (Excision), Ellen Wong (Scott Pilgrim vs. the World), Lisa Marie και άλλοι.

Δείτε το trailer στη συνέχεια και …καλές γιορτές!



Silent Night trailer από Horrorant