Header Ads

The Seasoning House trailer: Η πιο απάνθρωπη πλευρά του πολέμου


Αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία, η Kaleidoscope θα κυκλοφορήσει το The Seasoning House του Paul Hyett, στη Βρετανία μέσα στο 2013.

Το trailer του συγκεκριμένου το περίμενα από τότε που ανακοινώθηκε η λίστα στο AFM (το μεγαλύτερο παζάρι ταινιών εκτός Ευρώπης, στο οποίο by the way, η FilmBoy Pictures έχει ήδη απλώσει τα δίχτυα της, λεπτομέρειες προσεχώς) και βλέποντας το, σας λέω πως είναι ό,τι περίμενα.

Σκληρό, δυσάρεστο, βίαιο, μια γροθιά στο στομάχι.

Το Seasoning House είναι ένα κομψό, κλειστοφοβικό, εφιαλτικό νεο-horror, που μιλά για την Angel, ένα νεαρό κορίτσι των Βαλκανίων που αναγκάζεται βιαίως να ‘εργαστεί’ σε ένα σπίτι ανήλικων και να βιαστεί κατ’ εξακολούθηση, κατά τη διάρκεια ενός (απροσδιόριστου) πολέμου.

Αφού όμως σκοτώσει έναν φύλακα, αρχίζει το κυνήγι.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Paul Hyett (βραβευμένος σχεδιαστής ειδικών  FX μακιγιάζ για το Attack the Block, υποψήφιος για το The Descent και πολύ καλή δουλειά στο The Woman in Black, Eden Lake, Centurion, και πολλά άλλα) και πρωταγωνιστούν ο Sean Pertwee (4.3.2.1), η Rosie Day, η Anna Walton (5 Days of War), ο Kevin Howarth, η Jemma Powell (Alice in Wonderland) και άλλοι.

Δείτε το trailer αλλά σας προειδοποιώ, θα σας πιάσει το στομάχι.



The Seasoning House trailer από Horrorant