Header Ads

Christmas Horror Shorts: Rare Exports Inc. (2003)


Το Horrorant ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, που ειδικά για τον γράφοντα, θα είναι και τα πιο ευτυχισμένα της ζωής του – twins are coming home.

Είμαι σίγουρος ότι οι αναγνώστες του αγαπημένου μας horror site έχουν δει όλες τις ταινίες τρόμου με θέμα τα Χριστούγεννα – αν ρίξετε μια ματιά στα σχόλια σας, θα καταλάβετε ότι το κοινό του Horrorant είναι υποψιασμένο, απαιτητικό και με απίστευτες γνώσεις γύρω από το horror cinema – και μερικές θα τις ξαναδούν ευχαρίστως.

Γι’αυτό και από τη Δευτέρα και μέχρι τη Παραμονή των Χριστουγέννων, βλέπουμε μαζί ένα horror short κάθε μέρα …έτσι για να μπούμε στο κλίμα.
 


Και βέβαια, όταν μιλάς για Christmas horror shorts, δε μπορείς να αμελήσεις το Rare Exports Inc. του Jalmari Helander, τη ταινία μικρού μήκους από την οποία δημιουργήθηκε η κανονική ταινία.

Ωστόσο, αν δεν έχετε δει ακόμη την πλήρη ταινία και θέλετε να την απολαύσετε σύντομα, μπορεί να θέλετε να προσπεράσετε αυτό το short καθώς περιέχει κάποια spoiler που ίσως καταστρέψουν τη ταινία.

Επίσης, μπορεί να μην θέλετε να δείτε αυτόν τον γέρο Αη-Βασίλη, ειδικά αν έχετε νευρική διάθεση.

Για όλους τους άλλους λόγους όμως, πρέπει να το δείτε.