Header Ads

Crawlspace trailer: Sci-fi horror εξ Αυστραλίας


Έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του στο VoD των ΗΠΑ στις 4 Γενάρη είναι το Αυστραλέζικο sci-fi horror Crawlspace, από τον παραγωγό Greg McLean του Wolf Creek και σκηνοθέτη τον Justin Dix, γκουρού των εφέ στο Star Wars Episode II: Attack of the Clones.

Σε αυτό το sci-fi θρίλερ δράσης παίζουν ο Ditch Davey και η Amber Clayton και το trailer που βγήκε δείχνει ένα ατμοσφαιρικό κλειστοφοβικό sci-fi με προοπτικές.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το Crawlspace εξελίσσεται στο Pine Gap, μια άκρως απόρρητη στρατιωτική εγκατάσταση στην καρδιά της ερήμου της Αυστραλίας, που λειτουργεί για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Όταν η βάση δέχεται επίθεση από άγνωστες δυνάμεις, μια ελίτ ομάδα στέλνεται για να φυγαδεύσει τους επιστήμονες που δούλευαν εκεί.

Εκεί όμως θα συναντήσουν μια όμορφη νεαρή γυναίκα που δεν θυμάται πώς βρέθηκε εκεί, και πολλούς διαταραγμένους ασθενείς από τον ιατρικό τομέα της βάσης.

Καθώς η ομάδα ερευνά βαθύτερα, γίνεται σαφές ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο σκοτεινό - και πολύ πιο επικίνδυνο - στο Pine Gap.


Δείτε το trailer παρακάτω και αφήστε τα σχόλια σας.




Crawlspace trailer από Horrorant