Header Ads

American Horror Story - Season 3 : H Kathy Bates επιστρέφει στον τρόμο!


Γράφει ο Νίκος Σιδεράς.

Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα προ ολίγων ημερών ότι η πολυβραβευμένη για την ερμηνεία της στο κλασικό πλέον Misery του Rob Reiner, Kathy Bates, θα επιστρέψει στο είδος που την έκανε διάσημη και μάλιστα με καθόλα εντυπωσιακό τρόπο, αφού μόλις έκλεισε για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του αγαπημένου μας American Horror Story.

Όπως μάλιστα κυκλοφόρησε στα διαδικτυακά πηγαδάκια, ο ρόλος της θα είναι ιδιαίτερα αβανταδόρικος, μιας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Bates θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος της υπέροχης Jessica Lange


Φανταστείτε τι έχει να γίνει…

Υποψιάζομαι ότι στο άκουσμα της είδησης  εκατομμύρια horror fans ανά τον κόσμο ανατρίχιασαν και άρχισαν ήδη να μετρούν αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα.

Για την ώρα πάντως λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη συνέχεια της σειράς του Ryan Murphy, όπως ότι ...



...θα είναι πιο ανάλαφρη από την εξαιρετική δεύτερη, με πολλά κωμικά και μουσικά στοιχεία, μια μάλλον γυναικοκρατούμενη σεζόν της οποίας το βασικό στόρι θα περιστρέφεται γύρω από ένα σκοτεινό love story που θα ραγίσει καρδιές.

Την ίδια στιγμή τα βασικά ονόματα των προηγούμενων κύκλων έχουν ήδη υπογράψει για να υποδυθούν τους νέους τους ρόλους, με προεξέχοντες τους Jessica Lange, Frances Conroy, Lily Rabe, Sarah Paulson, Evan Peters και Taissa Farmiga.

Οι λέξεις ενθουσιασμός και ανυπομονησία νομίζω είναι αρκετές για να περιγράψουν τα συναισθήματα των fans εν αναμονή της πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη, όπως δηλαδή και οι προηγούμενες .


Ως τότε για οτιδήποτε νεότερο θα φροντίσω να ενημερωθείτε άμεσα.