Header Ads

Insidious Chapter 2 trailer: Στοιχειωμένοι και πάλι


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Όταν το 2011 ο σκηνοθέτης James Wan και ο σεναριογράφος Leigh Whannell κυκλοφόρησαν το low-budget ($1.500.000) supernatural thriller "Insidious" ήταν ίσως οι μόνοι που πίστευαν τόσο πολύ στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του και με έσοδα $97.000.000, μία συνέχεια στην ιστορία της οικογένειας Lambert και του δαιμόνιου ήταν κάτι που όλοι περίμεναν πώς και πώς να ανακοινωθεί, από την Film District που ακόμα μετρούσε δολάρια, μέχρι τους φαν του supernatural horror.

Έτσι, όταν τον Φεβρουάριο του 2012 ο James Wan ανακοίνωσε ότι η συνέχεια του "Insidious" με τίτλο "Insidious: Chapter 2" παίρνει σάρκα και οστά, ήταν πλέον αντιληπτό ότι το 2013 θα είναι η χρονιά του, καθώς ακόμα μια ταινία του με καταραμένα πνεύματα, το "The Conjuring", θα έσκαγε μύτη με διαφορά λίγων μηνών.

Στο πλευρό του υπάρχει - σχεδόν - πάντα ο Leigh Whannell (Saw, Dead Silence, Insidious), καθώς όπως φαίνεται έχουν αποκτήσει μια καλή χημεία μεταξύ τους...




Η ιστορία συνεχίζει από εκεί που τελείωσε η πρώτη ταινία, με την οικογένεια Lampert να προσπαθεί μάταια να συνέλθει από τον τρόμο που της προκάλεσε το πνεύμα που κυρίευσε τον μικρό Dalton Lampert, καθώς και ο πατέρας του, ο Josh, έχει καταληφθεί από κάποιον δαίμονα.

Ο Wan δήλωσε στην παρουσίαση του trailer :

«Αυτό το φιλμ θα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο, καθώς θα βλέπουμε τις δραματικές καταστάσεις που βιώνει η οικογένεια Lampert να διαδραματίζονται σχεδόν όλες στον "πραγματικό" κόσμο και όχι σε κάποια άλλη διάσταση, γιατί αλλιώς η ταινία θα ήταν τελείως φευγάτη».

Οι Patrick Wilson (Prometheus), Rose Byrne (The Place Beyond the Pines), Ty Simpkins (Iron Man 3), Barbara Hershey (Black Swan), Lin Shaye (The Three Stooges) και Leigh Whannell επανέρχονται όλοι στους ίδιους ρόλους και προστίθενται ακόμα οι Jocelin Donahue (The House of the Devil) και Garrett Ryan (Trust).


Δείτε το επίσημο trailer και αφήστε τα σχόλια σας.



Insidious: Chapter 2 trailer από Horrorant