Header Ads

Ανεπίσημη σύνοψη διαρρέει για το Jurassic Park 4


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Όταν διαβάσαμε τις πρώτες αναφορές για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του καινούργιου Jurassic Park, που αρχικά προβλεπόταν για το 2014, πολλοί υπέθεσαν πως οι δημιουργοί της ταινίας ήθελαν ένα μεγαλύτερο και σπουδαιότερο αποτέλεσμα που πιθανότατα δεν υπήρχε ακόμα στο σενάριο.

Το project παρ'όλες τις καθυστερήσεις προχωράει με αργούς ρυθμούς και πολύ μυστικότητα. 

Πρόσφατα το Joblo δημοσίευσε την υπόθεση της ταινίας πριν ακόμα γίνουν οι αλλαγές στο σενάριο

Όπως δήλωσαν όμως, το άρθρο τους δεν είναι ακόμα επίσημο, έτσι μπορεί να υπάρχουν ανακρίβειες στα όσα θα διαβάσετε παρακάτω.

"Το Jurassic Park 4 τοποθετείται στο σήμερα και το θεματικό πάρκο που είχε οραματιστεί ο John Hammond στην πρώτη ταινία...



Το πάρκο επισκέπτονται 10 εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο και είναι απόλυτα ασφαλές. 
Ή μήπως δεν είναι; 

Το πάρκο περιλαμβάνει μία περιοχή που ονομάζεται Isla Nublar Lagoon όπου και θα δούμε για πρώτη φορά δεινοσαύρους που ζουν κάτω από το νερό, ενώ γνωστοί δεινόσαυροι όπως Velociraptors και T-Rex θα κάνουν την εμφάνισή τους όταν όλα θα πάνε λάθος την ώρα που μία καινούργια περιπέτεια ξεκινά."

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως θα δούμε ένα καινούργιο δεινόσαυρο, κάτι που επιβεβαίωσε ο παλαιοντολόγος Jack Horner σε συνέντευξή του, όπως και ότι μέρος της ταινίας θα έχει να κάνει με τη θάλασσα. 
Από κει και πέρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Η καθυστέρηση της παραγωγής και των γυρισμάτων πιστεύω πάντως θα βοηθήσει να δούμε μία καλύτερη ταινία, αφού η υπερβολική πίεση χρόνου δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση τους δημιουργούς. 
Ειδικά όταν πρόκειται για μία τόσο μεγάλη παραγωγή.

Το καινούργιο μέρος του Jurassic Park το περιμένουμε με αγωνία και ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα προσφέρει αρκετό θέαμα, περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει συνδυάσει χιούμορ, δράση και τρομακτικές σκηνές τόσο καλά όσο η πρώτη ταινία της σειράς που κυκλοφόρησε το 1993 και έχει παραμείνει στις καρδιές των θεατών 20 χρόνια μετά.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Colin Trevorrow του "Safety not Guaranteed" και παραγωγός ο Steven Spielberg.

Εσείς τί περιμένετε από το καινούργιο Jurassic Park;