Header Ads

Το Prometheus 2 βρίσκει σεναριογράφο


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Θεωρώ πως η επιστροφή του Ridley Scott στην επιστημονική φαντασία ήταν εντυπωσιακή. 

Ο Προμηθέας ήταν η ταινία που συζητήθηκε περισσότερο την περσινή χρονιά και φαίνεται πως πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για απαντήσεις αφού το σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας απέκτησε σεναριογράφο.

Αυτός είναι ο Jack Paglen, από τον οποίο δεν έχουμε δει ακόμα κάποια δουλειά.
Το πρώτο σενάριό του γυρίζεται αυτή τη στιγμή από το Wally Pfister (το διευθυντή φωτογραφίας των ταινιών του Chris Nolan) στην επίσης επιστημονικής φαντασίας ταινία Transcendence που περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως αυτά των Johnny Depp, Morgan Freeman και Cillian Murphy στο καστ του.

Η Rececal Hall που επίσης θα πρωταγωνιστήσει στο Transcendence δήλωσε πως το σενάριο που διάβασε είναι από πιο ενδιαφέροντα που έχει συναντήσει στην καριέρα της. 

Οι πρώτες εντυπώσεις ...


...λοιπόν για τη δουλειά του Jack Paglen είναι μάλλον ενθαρρυντικές.

Στον Προμηθέα τώρα θα επιστρέψουν οι χαρακτήρες των Noomi Rapace και Michael Fassbender

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε από τη δεύτερη ταινία που μπορεί να προσπαθήσει να απαντήσει στις ερωτήσεις που δημιουργήθηκαν από την πρώτη, κάτι που προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι απαραίτητο, ή να πάει την ιστορία ακόμα παραπέρα μέσα στο διάστημα και να μας δείξει τις νέες περιπέτειες των δύο πρωταγωνιστών.

Αν θυμάμαι καλά ο Ridley Scott πριν ακόμα την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας μιλούσε για κάποιο σίκουελ που θα απομακρυνόταν περισσότερο από τον κόσμο του Alien και θα στεκόταν περισσότερο σε όσα δημιούργησε ο Προμηθέας.

Περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα νέα τους επόμενους μήνες
Εσείς περιμένετε απαντήσεις από το σίκουελ του Prometheus;