Header Ads

The Between trailer: Η ...ορφανή Isabelle Fuhrman επιστρέφει


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Έσκασε μύτη στα ιντερνέτια πριν από λίγες μέρες το trailer της ταινίας "The Between" (παλαιότερα γνωστό και ως The Healer), με την Isabelle Fuhrman του Orphan (2009) και τον Joel Courtney του Super 8 (2011) να αποτελούν το πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Καιρός ήταν νομίζω να πάρουν έναν πρώτο ρόλο και οι δύο, καθώς η Isabelle Fuhrman (ακούγεται έντονα ότι θα πάρει μέρος και στο remake του Suspiria) μετά το Orphan δεν έπαιξε σε κάποια άλλη αξιόλογη παραγωγή και ο μόνος ρόλος που είναι άξιος αναφοράς ήταν στο Hunger Games (2012). 


Όσο για τον Joel Courtney, μετά το Super 8 του J.J. Abrams δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Ένας προβληματικός πατέρας, ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε μια υψηλού ρίσκου χειρουργική επέμβαση, παίρνει τα έφηβα παιδιά του σε μια εκδρομή στο δάσος με σκοπό την αποκατάσταση των σχέσεων τους, καθώς πλησιάζει και το διαζύγιο με την γυναίκα του...




Εκεί όμως θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια υπερφυσική περιπέτεια, στην οποία μόνο ο πατέρας τους έχει την δυνατότητα να ελέγξει τη μοίρα τους. 


Χαμένοι στο στοιχειωμένο δάσος, προσπαθούν απεγνωσμένα να γλιτώσουν, αλλά καμία άλλη διαφυγή δεν φαίνεται εκτός από τον θάνατο.

Η σκηνοθεσία είναι του Giorgio Serafini και το καστ συμπληρώνουν οι James LeGros (Big Miracle), Holly Lynch και Peter Bogdanovich.


Εντυπώσεις;



The Between trailer από Horrorant