Header Ads

Monsters: Dark Continent teaser: Το sequel του Monsters αποκαλύπτεται


Μετά την επιτυχία του Monsters το 2010, η συνέχειά του ήταν σχεδόν σίγουρη από την Vertigo Films και έτσι το πρώτο teaser trailer του Monsters: Dark Continent (2014) έκανε την εμφάνισή του.

Μόνο που σ' αυτό το sequel λείπει εκτός από την σκηνοθετική ικανότητα του Gareth Edwards (ανέλαβε τον νέο «Godzilla»), το στοιχείο του αιφνιδιασμού αλλά και της ...πρωτοτυπίας στον τίτλο (βλ. Thor: The Dark World, The Dark Knight, Transformers: Dark of the Moon και άλλες μαυρίλες).

Η δράση μεταφέρεται επτά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και σε άλλη ήπειρο (Μέση Ανατολή), με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ανήκει πλέον σε φαντάρια που αναζητούν έναν άλλο χαμένο φαντάρο! 

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Tom Green (Misfits series) και το πρωτότυπο σενάριο είναι του Jay Basu.

Πρωταγωνιστούν οι Joe Dempsie (Blitz), Johnny Harris (Snow White and the Huntsman), Sofia Boutella, Sam Keeley (This Must Be the Place), Nicholas Pinnock (Captain America: The First Avenger), Parker Sawyers (Zero Dark Thirty).

Η πρεμιέρα του Monsters: Dark Continent θα γίνει μέσα στο 2014, οπότε μέχρι να έχουμε περισσότερα νέα μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser.

Κώστας Κίτσιος.