Header Ads

Το sequel του Dead Snow έχει καλό cast αλλά κακό τίτλο...


Σας έχουμε ήδη ενημερώσει πως το επιτυχημένο Νορβηγικό Dead Snow του Tommy Wirkola που κυκλοφόρησε το 2009 και απέκτησε το δικό του κοινό, θα έχει sequel

Ενώ έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για τα γυρίσματα της ταινίας, το Variety δημοσίευσε τους ηθοποιούς που έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και το καινούργιο τίτλο της ταινίας.

Ο Martin Starr της σειράς "Freaks and Geeks" και του This is the End, η Ingrid Haas του Scott Pilgrim Vs The World και ο Jocelyn Deober έχουν τους βασικούς ρόλους, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Vegar Hoel και  Ørjan Gamst που συμμετείχαν και στην πρώτη ταινία.

Η ταινία έχει τίτλο Dead Snow: Red Vs. Dead και θα συνεχίσει την ιστορία της πρώτης ταινίας που έκανε πρεμιέρα στο Sundance το 2009. 

Ο σκηνοθέτης Wirkola σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στις αρχές του 2013 με το Hansel and Gretel: Whitch Hunters που είχε πρωταγωνιστές τους Jeremy Renner και Gemma Arterton.

"Το Dead Snow: Red Vs. Dead παρουσιάζει την ιστορία του μοναδικού επιζώντα από την επίθεση των Ναζί, που τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα μεγαλύτερο στρατό από ζόμπι με τη βοήθεια της The Zombie Squad, μίας Αμερικάνικης συμμορίας που απαρτίζεται από επαγγελματίες δολοφόνους ζόμπι."

Πως σας φαίνεται;

Γιάννης Χατζόπουλος.