Header Ads

Ο Eli Roth προχωρά το sequel του Green Inferno


Ο Eli Roth, που δεν έχει σκηνοθετήσει μεγάλου μήκους ταινία από το Hostel Part 2 του 2007, επέστρεψε φέτος με το Green Inferno που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο.

Η ταινία ακολουθεί μία ομάδα νεαρών ακτιβιστών (Lorenza Izzo, Ariel Levy, Daryl Sabara και Kirby Bliss Blanton) που ταξιδεύουν από τη Νέα Υόρκη στον Αμαζόνιο για να προστατέψει μία φυλή που εξαφανίζεται. 

Μετά από ένα ατύχημα όμως, οι ντόπιοι τους οποίους ήρθαν να προστατέψουν θα τους πάρουν αιχμάλωτους. 

Το THR αναφέρει πως η ταινία παρότι δεν έχει κάνει πρεμιέρα ακόμα μακριά από τα φεστιβάλ, θα αποκτήσει sequel. 
Τη δεύτερη ταινία όμως δεν θα σκηνοθετήσει ο Roth αλλά ο κολλητός του και σκηνοθέτης του φετινού Aftershock, Nicola Lopez.

Το sequel έχει τίτλο Beyond The Green Inferno και η υπόθεση της ταινίας είναι για την ώρα άγνωστη. 
Και παρότι ο Roth δεν θα σκηνοθετήσει τη ταινία, θα συμμετέχει στο πρότζεκτ που έγραψε με τους Guillermo Amoedo και τον Lopez, ως παραγωγός. 

Ο Lopez δήλωσε:

"Μετά το γράψιμο του σεναρίου και το scouting που κάναμε στο Περού, συνειδητοποιήσαμε πως το 'The Green Inferno' έχει ένα δικό του μεγάλο κόσμο στον οποίο θα λατρεύαμε να επιστρέψουμε και να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο. 

Ο στόχος μας με το 'Beyond the Green Inferno' είναι να κάνουμε ένα σίκουελ στη παράδοση του Aliens, όπου η δημιουργική ομάδα έκανε κάτι μεγαλύτερο, πιο σκοτεινό και τρομακτικό."

Σίγουρα ο Lopez έχει μεγάλα πλάνα για το σίκουελ της ταινίας του Roth που λογικά θα δούμε κάποια στιγμή του χρόνου. 

Ο ίδιος ο Roth πρόσθεσε:

"Γρήγορα μάθαμε πως υπάρχουν χιλιάδες ιστορίες, μύθοι, θρύλοι και τέρατα σε εκείνη τη ζούγκλα. 
Δεν έχουν τελειωμό. 
Τη διάρκεια που μείναμε εκεί, απομονωμένοι, μάθαμε από πρώτο χέρι πως μπορούσαμε να μεγαλώσουμε το σύμπαν του The Green Inferno."

Η δεύτερη ταινία θα επιστρέψει στο Περού όταν η περίοδος των βροχών τελειώσει και είναι ασφαλές για την παραγωγή να ξεκινήσει γυρίσματα.

 Γιάννης Χατζόπουλος.