Header Ads

Ο Sam Raimi θα σκηνοθετήσει το sequel του Army of Darkness!


Οι φαν των ταινιών Evil Dead έχουν καλό λόγο να γιορτάσουν. 

Εδώ και μερικά χρόνια το franchise που σταμάτησε με το Army of Darkness το 1992, έχει επανέλθει στο προσκήνιο με την κορύφωση να έρχεται με την κυκλοφορία του remake που είδαμε φέτος στις αίθουσες. 

Ακούσαμε μέχρι τώρα πως θα δούμε σίκουελ για το Army of Darkness και το πρόσφατο Evil Dead που σκηνοθέτησε ο Fede Alvarez, ο μεγάλος Bruce Campbell θα επιστρέψει στο ρόλο του Ash και πως θα υπάρξει κάποιο crossover που θα συνδέσει τους κόσμους των Army of Darkness και Evil Dead.

Τον κύκλο από φήμες και νέα ήρθε να κλείσει η είδηση πως ο Sam Raimi θα αναλάβει την σκηνοθεσία του Army of Darkness 2, κάτι που επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης Fede Alvarez στο twitter. 

Η είδηση έρχεται σε μία καλή περίοδο για τις ταινίες τρόμου, αφού αρκετές σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο box office και προσπαθούν τώρα να επεκτείνουν τη μυθολογία που δημιούργησαν. 

Το remake του Evil Dead που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και σκηνοθέτησε ο Fede Alvarez έδειξε πως οι ταινίες αυτές μπορούν να προσελκύσουν και νεότερο κοινό. 

Ο Sam Raimi που έρχεται από το αδιάφορο μάλλον Oz: The Great and Powerful, ξέρει ακόμα να κάνει ταινίες τρόμου, με το Drag me to Hell του 2009 να βρίσκεται στη λίστα μας με τις καλύτερες της προηγούμενης δεκαετίας.

Για να συνοψίσουμε: O Sam Raimi θα σκηνοθετήσει τον Bruce Campbell στο σίκουελ του Army of Darkness, θα δούμε μία τουλάχιστον συνέχεια του πρόσφατου Evil Dead με το σκηνοθέτη Fede Alvarez και την πρωταγωνίστρια Jane Levy να επιστρέφουν, ενώ είναι πιθανό και ένα crossover των δύο αυτών κόσμων. 

Μιλάμε δηλαδή για τρεις ταινίες από το αγαπημένο franchise που με τη συμμετοχή βασικών συντελεστών όπως ο Raimi και ο Campbell κατάφερε να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Περιμένουμε να δούμε αρκετά αλυσοπρίονα.

Γιάννης Χατζόπουλος.