Header Ads

German Angst trailer: Ακραία ανθολογία τρόμου από τη Γερμανία


Το German Angst τιτλοφορείται ως μια συνεργασία extreme-τρόμου μεταξύ των: Jorg Buttgereit (Nekromantik), Andreas Marchall (Tears of Kali, Masks) και Michael Kosakowoski (Zero Killed), που θα σας οδηγήσει στα σκοτεινά σοκάκια του σύγχρονου Βερολίνου, με ιστορίες αγάπης, σεξ και θανάτου.

Μια ακόμα ανθολογία τρόμου δηλαδή, με χώρα προέλευσης όμως την Γερμανία, αλλά με άγνωστη ακόμα την κατάληξη του όλου εγχειρήματος, μιας και απέτυχε στο Kickstarter αλλά τα πήγε καλύτερα σε άλλες πλατφόρμες crowdfunding.

Παρόλα αυτά ένα πρώτο trailer έκανε την εμφάνισή του και σίγουρα θα θέλαμε να δούμε την προσπάθεια του Γερμανικού τρίου (που σηματοδοτεί και την επιστροφή του cult σκηνοθέτη Jörg Buttgereit στον χώρο του τρόμου, ύστερα από 20 χρόνια απουσίας) να ολοκληρώνεται.

Το πρώτο επεισόδιο είναι το "Final Girl" του Jörg Buttgereit και αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που ζει μόνη της, με ένα ινδικό χοιρίδιο σαν κατοικίδιο, σε ένα παλιό διαμέρισμα στο Βερολίνο. 


Αλλά είναι πραγματικά μόνη της; 
Στο υπνοδωμάτιο βρίσκεται ένας άνθρωπος, αλυσοδεμένος και φιμωμένος...

Στο "Alraune" του Andreas Marschall, ένας νεαρός άνδρας αναζητώντας την νυχτερινή ζωή του Βερολίνου ανακαλύπτει τυχαία ένα μυστικό σεξ κλαμπ, που υπόσχεται την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία με τη χρήση ενός φαρμάκου που κατασκευάζεται από τις ρίζες του θρυλικού φυτού Μανδραγόρας. 

Αλλά οι εκστατικές εμπειρίες έχουν φρικτές παρενέργειες ...

Το "Make A Wish" από τον Michal Kosakowski, είναι μια τρομακτική ιστορία στην οποία ένα κωφάλαλο ζευγάρι, πολωνικής καταγωγής, δέχεται επίθεση από μια σαδιστική Νεοναζί συμμορία. 


Έχοντας όμως στην κατοχή του ένα ισχυρό φυλαχτό, το ζευγάρι θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού και θα πάρει την εκδίκηση του, αν και το τίμημα που θα πληρώσει θα είναι πολύ βαρύ.

Δείτε παρακάτω το trailer και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.


Κώστας Κίτσιος.



German Angst trailer by Horrorant