Header Ads

Smothered trailer: Μια horror comedy από τον John Schneide


Πως φαντάζεστε την ταινία στην οποία θα συγκεντρώνονταν κάποιοι από τους διασημότερους horror icons, όχι όμως για να προκαλέσουν οι ίδιοι τρόμο σε ωραίες «αγνές» κοπελίτσες, αλλά το αντίθετο;

Την απάντηση θα πάρουμε από την horror comedy του John Schneider, "Smothered", το trailer της οποίας έκανε την εμφάνισή του στον κυβερνοχώρο.

Η ταινία αποτελεί μια αντιστροφή του κλασικού μοντέλου ταινίας τρόμου, όπου μια όμορφη νεαρή κοπέλα σφάζει έναν έναν τους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί κατά το παρελθόν διάσημους serial killer επί της οθόνης.

Το γεμάτο τρόμο καστ μιλάει από μόνο του, καθώς θα συναντήσουμε τους εξής «κακούς»:
 

Ο Kane Hodder, έπαιξε τον Jason Voorhees στα Friday the 13th Part VII: The New Blood, Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan, Jason Goes To Hell: The Final Friday & Jason X αλλά και τον Victor Crowley στην σειρά ταινιών Hatchet

Ο R.A. Mihailoff, ήταν ο Leatherface 'Junior' Sawyer στο Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III

Ο Bill Moseley, γνωστός για τον ρόλο του ως Otis Driftwood στα House of 1000 Corpses και The Devil's Rejects του Rob Zombie και ο Malcolm Danare, τον Moochie Wells στην Christine του John Carpenter.

Όσο για τον σκηνοθέτη John Schneider, αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, ήταν ο Bo Duke της σειράς The Dukes of Hazzard.

Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους Brea Grant, Amy Brassette, Ritchie Montgomery (Homefront) και Dane Rhodes (Django Unchained).

Η κυκλοφορία του Smothered είναι προγραμματισμένη για το 2014.

Πως σας φαίνεται;


Κώστας Κίτσιος.