Header Ads

Asmodexia trailer: Η Ισπανία βγάζει ένα νέο REC!


Είναι πραγματικά συναρπαστικό όταν ένα trailer έχει την ικανότητα να μεταφέρει όλη την έντονη ατμόσφαιρα του στον θεατή, όπως συμβαίνει με αυτό του ASMODEXIA.

Η ταινία του Ισπανού σκηνοθέτη Marc Carrete, περιλαμβάνει το πολύ φορεμένο "παιχνίδι" του εξορκιστή vs δαιμονική οντότητα, αλλά το τοποθετεί μέσα σε μια ταινία δρόμου, στην οποία ένας πάστορας και η εγγονή του περιφέρονται στην Ισπανία με σκοπό την ανακούφιση ατόμων που έχουν προσβληθεί από αυτήν. 


Απ' ότι φαίνεται οι προορισμοί τους είναι ικανοί να μας παρέχουν πολλές ανατριχίλες.

Σε παραγωγή της Ms Entertainment και με την Raven Banner στην διανομή, το ASMODEXIA αφορά τον Eloy de Palma, έναν εξορκιστή πάστορα που περιπλανιέται στις πιο σκοτεινές γωνιές της χώρας, μαζί με την εγγονή του Alba.


Η αποστολή τους είναι να βοηθήσουν αυτούς που καταλαμβάνονται από το κακό, μια αρρώστια της ψυχής, που εξαπλώνεται γρήγορα, ιδίως μεταξύ των πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας όπως τα παιδιά, οι ψυχικά ασθενείς και οι εξαρτημένοι από ναρκωτικά.

Υπάρχει επίσης και η μυστηριώδης λατρεία των δαιμονισμένων, γεγονός που καθιστά την βοήθεια ακόμα πιο δύσκολη. 


Κάθε εξορκισμός είναι πιο σκληρός από ότι ο προηγούμενος και κάθε μάχη με το κακό αποκαλύπτει και ένα κομμάτι του ξεχασμένου παρελθόντος της νεαρής Alba, ένα αίνιγμα που αν αποκαλυφθεί θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

Ο Marc Carrete μαζί με τον Mike Hostench, έχει γράψει και το σενάριο και το καστ αποτελείται από τους: Irene Montala (Insensibles), Claudia Pons, Lluís Marco, Silvia Sabate (The Cold Light of Day) και Mireia Ros ([REC]³ Genesis).

Ημερομηνία κυκλοφορίας του ASMODEXIA δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αναμένεται μέσα στο 2014 σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ευρώπη.


Κώστας Κίτσιος.