Header Ads

Goal of the Dead trailer: Το ποδόσφαιρο στη Γαλλία έχει πολύ αίμα


Από την Films Distribution κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Goal of the Dead, ένα ποδοσφαιρικό λουτρό αίματος με ζόμπι, σε σκηνοθεσία Benjamin Rocher και Thierry Poiraud.

Αν και στα γαλλικά και χωρίς υπότιτλους, δεν είναι και πολύ δύσκολο να μπει κανείς στο νόημα, μιας και είναι διασκεδαστικότατο και φαίνεται να ξέρει πολλά καντάρια μπάλα. 


Λέμε "φαίνεται" γιατί την ίδια εντύπωση μας είχε δώσει και το The Horde (2009), η προηγούμενη δουλειά του Benjamin Rocher - σε συνεργασία τότε με τον Yannick Dahan, και το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να γλιτώσει τον ...υποβιβασμό!

Μια παριζιάνικη ομάδα ποδοσφαίρου επισκέπτεται ένα μικρό χωριό στη βόρεια Γαλλία για να παίξει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Κύπελλο Γαλλίας. 


Κατά την διάρκεια όμως του αγώνα μια επιδημία εξαπλώνεται, μεταμορφώνοντας παίκτες, θεατές αλλά και κατοίκους σε παράξενα οργισμένα πλάσματα.

Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ο Rocher, που θα σκηνοθετήσει το πρώτο ημίχρονο, να έμαθε από τα λάθη του και ο Thierry Poiraud, που έχει αναλάβει το δεύτερο, να αποδειχθεί ανώτερος του προκατόχου του, ώστε να μας παραδώσουν το τρελό και διασκεδαστικό λουτρό αίματος που μπορείτε να απολαύσετε στο trailer που ακολουθεί!

Το καστ αποτελείται από τους Xavier Laurent (Rush), Alban Lenoir, Sebastien Vandenberghe και Anthony Pho (From Paris with Love).

Το Goal of the Dead θα κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία στις 27 Φεβρουαρίου και στην υπόλοιπη Ευρώπη θα προβληθεί στους κινηματογράφους αλλά και σε VOD λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ.


Κώστας Κίτσιος.