Header Ads

HORRORANT FILM FESTIVAL 'FRIGHT NIGHTS' Preview ημέρα 4η!

Έτοιμοι για την τέταρτη ημέρα του HORRORANT FILM FESTIVAL 'FRIGHT NIGHTS' και το πρόγραμμα προμηνύεται και σήμερα πολύ ενδιαφέρων, με άλλη μια Ευρωπαϊκή πρεμιέρα, αλλά και με ακόμα μία Ελληνική παραγωγή.

Πρώτο σετ προβολών λοιπόν για σήμερα στις 6.00 με το μεξικάνικο short "Θα Επιστρέψω - Y Volvere" του Edgar Nito, να ανοίγει το πρόγραμμα.

Η Aurora πέφτει θύμα απόπειρας δολοφονίας που είχε ενορχηστρώσει ο ίδιος της ο άντρας. Αφού επιβιώνει από τύχη, περισυλλέγεται από έναν ηλικιωμένο αγρότη με την βοήθεια του οποίου αναρρώνει. Η ανάμνηση του παραμορφωμένου μωρού της και ένα φτυάρι για όπλο είναι αρκετά για να σημάνουν την αρχή μιας ιστορίας εκδίκησης.

Ένας άξιος συνεχιστής του I Spit On Your Grave, αυτό το μακάβριο 'παραμύθι' υπόσχεται ακραία βία και γκροτέσκα στιγμιότυπα, που θα προετοιμάσουν κατάλληλα το έδαφος για μία πολύ ενδιαφέρουσα φεστιβαλική ημέρα.



Πρώτο feature για σήμερα το Seed 2: The New Breed του Marcel Walz και με τον Uwe Boll στην παραγωγή.

Επιστρέφοντας από το bachelor party της στο Las Vegas, η Christine και οι φίλες της Olivia, Barbara και Claire, διασχίζουν την καυτή έρημο της Νεβάδα, αλλά δεν είναι μόνες τους καθώς ο serial killer Max Seed παραμονεύει ...όπως και όλη του η οικογένεια

Ένας ακόμα serial killer που έχει βάλει στόχο την cult καταξίωση, θα περάσει, όπως και άλλοι, από το φεστιβάλ και η οθόνη θα βαφτεί για ακόμα μια φορά με αίμα.




Τη σκυτάλη παίρνει στις 8.00 το Ελληνικής παραγωγής short 'Για Πάντα Νύχτα - Forever Night', σε σκηνοθεσία Θέμη Κατσιμίχα και με τους συντελεστές της ταινίας να παρευρίσκονται στην προβολή για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας, αλλά και να μας πουν λίγα λόγια για την ταινία.

Ένα αλληγορικό θρίλερ, με μια ημίγυμνη γυναίκα να ξυπνά ξαφνικά στη μέση του δρόμου χωρίς να θυμάται τίποτα και μια μάχη ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν της να αρχίζει.



Για δεύτερο feature έχουμε 'Το Παιχνίδι του Μεσονυχτίου - The Midnight Game', ακόμα μια Ευρωπαϊκή πρεμιέρα που θα παρακολουθήσετε από το HORRORANT FILM FESTIVAL 'FRIGHT NIGHTS'. 

Σε σκηνοθεσία A.D. Calvo, αυτό το υπερφυσικό θρίλερ θα σας κρατήσει σε αγωνία καθ όλη του τη διάρκεια, χρησιμοποιώντας πατροπαράδοτα εργαλεία, όπως η έντονη και υποβλητική του ατμόσφαιρα.




Την τέταρτη ημέρα προβολών θα κλείσουν στις 10.30 ίσως δύο από τα καλύτερα φιλμ, short και feature, του φεστιβάλ.

Για αρχή έχουμε το short 'Mr.Bear', σε σκηνοθεσία Andres Rosende. Μία μαύρη κωμωδία γεμάτη πτώματα, που είναι ο ορισμός της γκαντεμιάς ή της τύχης!!!




Την βραδιά θα κλείσει το Ελβετικό 'Chimeres', του Olivier Beguin, με τον βαμπιρικό μύθο να παρουσιάζεται "πειραγμένος" και πλήρως ανεξαρτητοποιημένος, τόσο από τις αλά Twilight τσιχλόφουσκες, όσο και από την κλασική ιστορία. 

Ένας άντρας υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος, λόγω ατυχήματος και μετά την ανάρρωσή του φαίνεται να πάσχει από μια παράξενη ασθένεια ...




Ετοιμαστείτε λοιπόν για την τέταρτη ημέρα του HORRORANT FILM FESTIVAL 'FRIGHT NIGHTS', μία ακόμα ημέρα γεμάτη τρόμο και αίμα!!!

Κώστας Κίτσιος.