Header Ads

Το «Rosemary’s Baby» σε Μίνι-Σειρά από το NBC!


Η πρωταγωνίστρια του Avatar Zoe Saldana θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια τηλεοπτική σειρά του NBC με τίτλο Rosemary's Baby

Όπως καταλάβατε πρόκειται για την καινούργια μεταφορά του βιβλίου του Ira Levin, μετά την εκδοχή του Roman Polanski που κυκλοφόρησε το 1968 και αποτελεί μία από τις καλύτερες ταινίες του μεγάλου σκηνοθέτη.

Η Rosemary (Saldana) είναι μία νεαρή σύζυγος και μελλοντική μητέρα που μετακομίζει με τον άντρα της στο Παρίσι. 
Το καινούργιο σπίτι όμως έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. 

Όταν η Rosemary μένει τελικά έγκυος, αρχίζει να υποπτεύεται πως ο άντρας της και οι γείτονες τους έχουν μυστήρια πλάνα για το παιδί της.

Το ρόλο που είχε η Mia Farrow στην ταινία του Polanski, εμπιστεύονται εδώ οι παραγωγοί στην Zoe Saldana. 

"Η Zoe έχει αποδείξει πως είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς και νομίζουμε ότι είναι η ιδανική επιλογή για τον κεντρικό ρόλο του βιβλίου του Ira Levin."

δήλωσε ο επικεφαλής του NBC Quinn Taylor και συνέχισε:

"Με την Zoe στο πρωταγωνιστικό ρόλο και την Agnieszka Holland στη σκηνοθεσία, νομίζω πως κάνουμε μία αρκετά δυνατή αρχή."

Η Holland (In Darkness) σκηνοθετεί την mini τηλεοπτική σειρά που θα διαρκέσει συνολικά τέσσερις ώρες, από ένα σενάριο του Scott Abbott

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι και πρόσφατα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες, όπως και ένα μικρό teaser. 

Θα θέλατε να δείτε μια νέα εκδοχή του Rosemary's Baby στην τηλεόραση ή πιστεύετε πως η κινηματογραφική εκδοχή του Polanski είναι η καλύτερη δυνατή μεταφορά του βιβλίου; 

Γιάννης Χατζόπουλος.