Header Ads

Stage Fright trailer: Θέλει και το μιούζικαλ το αιματάκι του!



Μιούζικαλ. Ότι είναι το σκόρδο για τους βρικόλακες και η υποκριτική για τον Steven Seagal, έτσι είμαι και εγώ με αυτό το απεχθές κινηματογραφικό είδος.

Να όμως που μάλλον ήρθε η στιγμή να το δω με συμπάθεια, καθότι μόλις ξεπρόβαλε από το διαδίκτυο το trailer του Stage Fright και περιβάλλεται από άφθονο αίμα και χιούμορ.

Η έφηβη Camilla Swanson θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και να γίνει μια ντίβα του Broadway, αλλά η δουλειά της στην κουζίνα ενός σνομπ κάμπινγκ για καλλιτέχνες την έχει εγκλωβίσει. 

Αποφασισμένη να αλλάξει το πεπρωμένο της, τρυπώνει σε μια οντισιόν για τις καλοκαιρινές παραστάσεις και ο πρωταγωνιστικός ρόλος προσγειώνεται αναπάντεχα στα χέρια της. 


Μόλις όμως αρχίζουν οι πρόβες, το αίμα αρχίζει να ρέει άφθονο και η Camilla βρίσκεται εγκλωβισμένη και τρομοκρατημένη στη φρίκη του μουσικού θεάτρου.


Σε σκηνοθεσία/σενάριο του Jerome Sable, το Stage Fright αποτελεί την κατά κάποιο τρόπο εξέλιξη ενός δικού του horror short του 2010, με τίτλο The Legend of Beaver Dam

Μία τρελή μίξη του ...Glee με τα αγαπημένα slasher movies των 80's και μια δόση από Scream

Το καστ αποτελείται από τους Allie MacDonald (House at the End of the Street), Douglas Smith (Percy Jackson: Sea of Monsters), Brandon Uranowitz, Minnie Driver (Conviction), James McGowan (Total Recall) και τον ...Meat Loaf.

Το Stage Fright θα κάνει πρεμιέρα στο South by Southwest Film Festival (SXSW) στις 10 Μαρτίου και από τις 3 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Κώστας Κίτσιος.