Header Ads

Έρχεται κι άλλο Friday the 13th, από τον σκηνοθέτη του V/H/S!


Ένα νέο reboot (ή remake, δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τα studios) του Friday the 13th είναι και πάλι στα σκαριά. 

Μόλις 5 χρόνια μετά το πρώτο remake (ή μήπως ήταν reboot;), ετοιμάζεται μια νέα ταινία, όπου ο Jason Vorhees θα αρχίσει τα γνωστά του ναζάκια, με θύματα αθώους έφηβους που έχουν πάει να λιαστούν στο Crystal Lake.

Τα νεότερα αφορούν στο σκηνοθέτη της νέας ταινίας, που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι ο David Bruckner, σκηνοθέτης του Amateur Night από την πρώτη ανθολογία του V/H/S

Ήταν η ιστορία για όσους δε θυμούνται, όπου 3 νέοι παίρνουν μια άγνωστη τους κοπέλα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, και εκεί το μετανιώνουν.

Φήμες θέλουν τον Bruckner να σκηνοθετεί την ταινία σε στυλ found footage, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί όμως ακόμη αυτή η πληροφορία. 

Αν ισχύσει πάντως, ο Bruckner δείχνει μια λογική επιλογή, καθώς το Amateur Night ήταν κατά γενική ομολογία από τα καλύτερα μέρη και των δύο V/H/S ταινιών.

Στην παραγωγή της ταινίας μαζί με τους Brad Fuller και Andrew Form (The Purge) βρίσκουμε και τον Michael Bay (Pain & Gain) ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει ήδη οριστεί για την ...Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015. 

Η φαντασία των marketing directors των studios πραγματικά με συνεπαίρνει ώρες ώρες.

Κώστας Φαρόπουλος.