Header Ads

Knock Knock. Ο Eli Roth σκηνοθετεί και ο Keanu Reeves πρωταγωνιστεί!


Το φεστιβάλ των Καννών βρίσκεται ένα μήνα περίπου πριν την έναρξή του (14 Μαΐου) και μπορεί οι περισσότεροι να ασχολούνται με τις ταινίες που θα προβληθούν στο διαγωνιστικό και μη κομμάτι του φεστιβάλ, αλλά υπάρχει και ένα άλλο εξίσου ενδιαφέρον τμήμα, αυτό του film market, όπου η εύρεση διανομής, χρηματοδότησης ή ακόμα και η ανακοίνωση μιας επερχόμενης ταινίας και των ηθοποιών της αποτελεί σημαντικό γεγονός.

Σύμφωνα με το Deadline λοιπόν, ένας από αυτούς που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ, θα είναι και ο Eli Roth, με την παρουσίαση της νέας του ταινίας "Knock Knock" και την αναζήτηση διεθνούς και εγχώριας διανομής. 

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ολοκληρώσει την πιο πρόσφατη ταινία του, το κανιβαλικό "The Green Inferno", που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 5 Σεπτεμβρίου 2014, και ήδη βρίσκεται στην διαδικασία του pre-production για το "Knock Knock". 

Τώρα αν αναρωτιέστε με ποιο κινηματογραφικό είδος ασχολείται αυτή τη φορά, η απάντηση είναι φυσικά ότι παραμένει στο χώρο του θρίλερ/τρόμου, μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με κανίβαλους, ούτε με τους σεισμούς του Aftershock

Το νέο του φιλμ λοιπόν θα βαδίζει στα μονοπάτια του ψυχολογικού θρίλερ, με έντονες τις ερωτικές προεκτάσεις.  

"...στα χνάρια παλαιότερων δουλειών του Roman Polanski ή του Paul Verhoeven, ένα κλασικό ψυχοσεξουαλικό θρίλερ που δεν είναι ακριβώς μια ταινία τρόμου, αλλά θα κρατάει τον θεατή σε αγωνία..", επισημαίνει ο Roth.

Τον κεντρικό ρόλο στο φιλμ θα έχει ο Keanu Reeves (Henry's Crime), υποδυόμενος έναν ευτυχισμένο οικογενειάρχη, που η σύζυγος του και τα παιδιά του τον αφήνουν μόνο στο σπίτι για ένα σαββατοκύριακο, μόνο για να δεχτεί την αναπάντεχη επίσκεψη δύο σέξι νεαρών γυναικών, που θα αναστατώσουν ολοκληρωτικά την ζωή του.


"Το να έχουμε τον Keanu είναι εκπληκτικό, είναι ένας καλός ηθοποιός και νομίζω ότι είναι τέλειος γι' αυτόν το ρόλο. 
Αισθάνομαι ότι μπορεί να έχουμε την ταινία έτοιμη για το Toronto International Film Festival (TIFF) αν χρειαστεί, και γι'αυτό το λόγο ο Keanu αύριο κιόλας θα επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο και θα έρθει για να του κανονίσουμε την γκαρνταρόμπα".

Ο Reeves δεν είναι ο μόνος που έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει στο καστ, αφού οι πανέμορφες Ana De Armas και Lorenza Izzo (Aftershock) θα υποδυθούν τα δύο νεαρά κορίτσια, η Ignacia Allamand (Aftershock) θα παίξει την σύζυγό του, ενώ οι Colleen Camp (American Hustle) και Aaron Burns θα αναλάβουν περιφερειακούς χαρακτήρες. 

Η ομάδα τόσο στο σενάριο όσο και στην παραγωγή παραμένει η ίδια (The Green Inferno-Aftershock), αφού το σενάριο ανήκει και πάλι στους Roth, Nicolas Lopez και Guillermo Amoedo και την παραγωγή έχουν αναλάβει τα στούντιο Dragonfly Entertainment και Sobras.com Producciones

Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 14 Απριλίου στο Santiago της Χιλής (πολύ μακριά από τους πρόσφατους σεισμούς), έτσι ώστε ο Roth να έχει έτοιμο ένα μικρό δείγμα για τις Κάννες.

 Κώστας Κίτσιος.