Header Ads

Extinction (The Expedition) trailer: Οι δεινόσαυροι ζουν ...και εκτός Jurassic Park!


Γνώριζα για το The Expedition από τον Γενάρη.
Μάλιστα, το ζήτησα για το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ αλλά δεν ήταν έτοιμο.

Σήμερα, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Adam Spinks έχει καινούργιο τίτλο (Extinction), νέο poster και ένα καλό trailer, με τους Βρετανούς να έχουν το προνόμιο να το δουν πρώτοι στο Film 4 FrightFest στις 24 Αυγούστου.

Αν και found footage (ουφ!), οι δημιουργοί είναι αρκετά τολμηροί για να μας δείξουν στο trailer την πραγματική απειλή, σε αντίθεση με τον κανόνα των trailer που μας αφήνουν στο σκοτάδι σε παρόμοια φιλμ.

Βαθιά στη ζούγκλα του Αμαζονίου, μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής έναν σεβάσμιο Καθηγητή ξεκινάει μια εκστρατεία για την προστασία των ευάλωτων και απειλούμενων ειδών.

Μετά από μια σειρά παράξενων γεγονότων, οι ντόπιοι οδηγοί τους εγκαταλείπουν αλλά η ομάδα επιλέγει να παραμείνει βαθιά στη ζούγκλα, αφιερωμένη στο έργο της ...αλλά σαν πέφτει η νύχτα, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και ότι οι ίδιοι είναι τα θηράματα ενός κηνυγού ....που ποτέ δεν θα μπορούσαν να περιμένουν.


Στο Extinction πρωταγωνιστούν οι Sarah Mac, Ben Loyd Holmes (Closed Circuit), Neil Newbon, Daniel Caren, Simon Burbage, Dolores Reynals (There Be Dragons) και η Emma Lillie Lees.

Το Call for entries για το 2ο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ έγινε, οπότε είναι σημαντικά τα σχόλιά σας για κάθε trailer που βλέπετε.




Extinction (The Expedition) trailer από Horrorant