Header Ads

The Remaining trailer: Επιζώντες την Ημέρα της Κρίσεως


Το The Remaining έρχεται από τον Casey La Scala και μολονότι έχει γίνει αρκετή δουλειά στα εφέ και μάλλον έχει αρκετή δράση, δεν μπορεί παρά να σας θυμίσει πολύ το Cloverfield.

Πρόκειται για ένα γεμάτο δράση υπερφυσικό θρίλερ που ασχολείται με θέματα της ζωής, την αγάπη και την πίστη, με φόντο ένα σκηνικό Αποκάλυψης, όπως αναφέρει το επίσημο ΔΤ της ταινίας.

Μια ομάδα στενών φίλων συναντιούνται σε ένα γάμο, αλλά η γιορτή διακόπτεται βίαια από μια σειρά κατακλυσμικών γεγονότων και πλάσματα που περιγράφονται στις βιβλικές προφητείες.

Οι επιζώντες αντιμετωπίζουν ένα τρομακτικό, αβέβαιο μέλλον, καθώς αγωνίζομαι για την ασφάλειά τους, με τον κόσμο γύρω τους να καταρρέει στο χάος και τον τρόμο.


Προφανώς είναι από τις περιπτώσεις που καλύτερα να μην διάβαζες την επίσημη σύνοψη, γιατί όντως το trailer έχει δράση, μυστήριο, τρόμο και άρα ενδιαφέρον.

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Pacar (Playback), Shaun Sipos (Texas Chainsaw 3D), Bryan Dechart (Step Up 3D), Alexa Vega (Machete Kills), Italia Ricci (Don Jon), John Pyper-Ferguson (Drive) και η πρωτοεμφανιζόμενη Liz E. Morgan.

Το The Remaining θα βγει στις ΗΠΑ την 5η του Σεπτέμβρη.
Δείτε το trailer και μην ξεχάσετε να το σχολιάσετε.




The Remaining trailer από Horrorant