Header Ads

Raised By Wolves trailer: Οι skaters και η στοιχειωμένη πισίνα!


Άλλη μία found footage ταινία τρόμου, με τον παραπλανητικό τίτλο Raised By Wolves (καμία σχέση…), από τους Αδελφούς Butcher (οι οποίοι με τέτοιο όνομα, μόνο θρίλερ θα μπορούσαν να κάνουν – όπως και έκαναν, το The Violent Kind, που έφτασε μέχρι το Sundance το 2010).

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία τους, για την οποία η Highland Film Group έδωσε την εξής σύνοψη:

Μια ομάδα νεαρών skaters ψάχνουν για μια άδεια πισίνα που φημολογείται ότι βρίσκεται σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην έρημο, αλλά θα καταλάβουν ότι δεν θα έπρεπε να αγνοήσουν τις φήμες ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο από μια δαιμονική παρουσία και μια σκοτεινή ιστορία αποκρυφισμού.



Αυτό που ακολουθεί είναι μια τρομακτική ιστορία δαιμονισμών, που κάνει τους φίλους να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.

Παρά το γεγονός ότι ο τίτλος υπαινίσσεται την ιδέα των λύκων που εμπλέκονται με κάποιο τρόπο, στη σύνοψη και το trailer δεν υπάρχει κάτι.

Ίσως το Raised By Wolves να παραπέμπει στο δολοφόνο που είναι εξαιρετικά αντικοινωνικός και "άγριος"… αλλά σκέφτομαι, αν είχαν κάνει μια ταινία με λυκάνθρωπο, πώς θα την ονόμαζαν;   Ο Στοιχειωμένος Στάβλος;

Εκτός από τον αποτυχημένο τίτλο, τα punk καλόπαιδα δείχνουν ότι αξίζουν να πεθάνουν, και το μόνο που εύχομαι είναι να το κάνουν διασκεδαστικά.

Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.