Header Ads

Charlie's Farm trailer: Αίμα, gore ...και Tara Reid στην Αυστραλία!


Μην σας ξεγελάει ο τίτλος, ο Charlie δείχνει πιο τρομακτικός σε σχέση με το όνομα του!

Ένας αστικός μύθος, μια  παρέα, ένα ταξίδι και ένας αιματηρός δολοφόνος είναι ό,τι χρειάζεται μια ταινία slasher.

Στην προσπάθεια τους να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο, τέσσερις φίλοι κατευθύνονται προς το Outbreak της Αυστραλίας για να εξερευνήσουν την φάρμα του Charlie, στο μέρος όπου μια βίαιη οικογένεια βρήκε το τέλος της από ένα εξαγριωμένο πλήθος. 


Παρ 'όλες τις προειδοποιήσεις που δέχονται, εξακολουθούν να επιμένουν στις περιπέτειες τους...

Με μια μικρή ιδέα που πήρα από το trailer, στο Charlie's Farm αναμένονται  πολλές αιματηρές σκηνές ωμού τρόμου και φαίνεται να'χει τα προσόντα για να σταθεί αντάξια μπροστά σε κλασσικές ταινίες του είδους.

Ο Charlie  ενσαρκώνεται από το κτήνος και παλαιστή Nathan Jones, τον οποίο έχουμε ξαναδεί σε blockbuster παραγωγές όπως η Τροία και πιο πρόσφατα ο Κόναν ο Βάρβαρος.

Επίσης, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Tara Reid των American Pie, που φαίνεται να είναι η πιο ''σοβαρή'' επιλογή της μετά από τα Sharnado και Sharknado 2: The Second One, καθώς η ίδια αναφέρει ότι είχε προβλήματα ύπνου μετά τα γυρίσματα της ταινίας.

Το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους Bill Moseley (Texas Chainsaw 3D, Rogue River, Exit Humanity) Kane Hodder (Hachet III, Frozen, Chillerama ) και Allira Jaques, σε σκηνοθεσία και σενάριο από τον Αυστραλό horror-α Chris Sun.

Η ταινία έχει βρει διανομή από την Shoreline και θα προβληθεί στις αίθουσες της Αυστραλίας στις 4 Δεκεμβρίου 2014.

Δείτε το trailer και πείτε μας την γνώμη σας για τον Charlie!


Παναγιώτης Θεοχάρης.