Header Ads

The Return of Elias Urquijo trailer: Γαλλο-ισπανικός τρόμος!


Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού, της Clara και του Fran που νοικιάζουν ένα απομακρυσμένο παλιό σπίτι, κάπου σε ένα μικρό νησί με θέα την Μεσόγειο, ώστε να περάσουν το καλοκαίρι τους.

Εκεί θα γνωρίσουν έναν αινιγματικό συγγραφέα παιδικών βιβλίων, τον Elias Urquijo.
Ωστόσο, κάτι στο σπίτι, φαίνεται να αντιδρά στην παρουσία του ξένου, κάτι που προσπαθεί να προειδοποιήσει το ζευγάρι για το ποιος είναι πραγματικά ο Elias και ποια είναι η αληθινή του πρόθεση.

Το The Return of Elias Urquijo του Roque Madrid πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου σε συμπαραγωγή της Ισπανικής Quarter Moon DreamCity Entertainment Productions και της Γαλλικής Monumental Studio, με πρωταγωνιστές τους Coralie Audret, Xavier Lafitte (Yves Saint Laurent), Pierre Kiwitt και Pepe Ocio.

Το 2014, ο Αμερικανός μουσικός Jay Vincent κέρδισε το βραβείο Moon Award για το soundtrack της ταινίας στο Islantilla Film Festival, η οποία ήταν υποψήφια σε ακόμη δύο κατηγορίες, ''Best Picture'' και ''Best Art Direction''.

Επίσης, το The Return of Elias Urquijo βρίσκεται επίσημα στο διαγωνιστικό τμήμα του HFF FRIGHTS NIGHTS 2015, όπου θα προβληθεί στις αίθουσες του ΑΘΗΝΑΙΟΝ, από 12 έως 18 Μαρτίου.

Παναγιώτης Θεοχάρης.