Header Ads

DVD Review: Paranormal Extremes :Text Messages from the Dead (2015)


Η Addison London (το πανέμορφο μοντέλο Colie Knoke που παραδόξως παραδίδει και την καλύτερη ερμηνεία της ταινίας) έπεσε από το ποδήλατο και χτύπησε το κεφάλι της, όπως μαθαίνουμε. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα χάρισμα (ή κατάρα) που της επιτρέπει να επικοινωνεί με τους νεκρούς (γνωστούς της ή αγνώστους) μέσω μηνυμάτων και όχι μόνο.

Ο θρυλικός παραγωγός και σκηνοθέτης Ted Mikels [The Astro-Zombies (1968)] παραδίδει άλλη μια ταινία στην οποία είναι εμφανή τα ελάχιστα μέσα που ήταν διαθέσιμα για την πραγματοποίηση της, μα είναι συνάμα τόσο απολαυστική που θα μπορέσετε να συγχωρέσετε τα πάντα.

Από τον Ted Mikels του 2015 σίγουρα δεν θα πρέπει να περιμένετε ακόμα ένα αριστουργηματικό Strike Me Deadly (1963). 

Ούτε μια τεράστια εμπορική επιτυχία όπως το The Corpse Grinders (1971). 

Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα πρέπει να περιμένετε ούτε ένα από τα διασκεδαστικά sequel που μας παραδίδει τα τελευταία 15 χρόνια. 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια original ταινία, της οποίας η ιδέα είναι αρκετά πρωτότυπη, και εκτελέστηκε με τόσο μεράκι που το όλο εγχείρημα χρήζει θαυμασμού. 
Ζήτω ο ανεξάρτητος genre κινηματογράφος του Las Vegas!

Το 2-DVD-set που αγόρασα παρουσιάζει στο πρώτο δισκάκι την ταινία (με optional audio commentary του σκηνοθέτη), και στο δεύτερο δισκάκι ένα ογκωδέστατο making of, ένα τσούρμο από μικρού μήκους που ετοίμασαν φαν του σκηνοθέτη, και μια photo gallery.


Χρήστος Μουρούκης.