Header Ads

Δείτε το Ευλάβεια του Δημήτρη Βαβάτση στο Horrorant!


Ευλάβεια: Η έκφραση σεβασμού και τιμής προς τα θεία ή προς αυτό που το θεωρούμε ιερό.
H βραβευμένη μικρού μήκους ταινία τρόμου του Δημήτρη Βαβάτση, που έκανε τον φεστιβαλικό της κύκλο, συγκεντρώνοντας αρκετά διεθνή και εγχώρια βραβεία και πλέον είναι διαθέσιμη μέσω youtube.

Η έννοια της εκκλησίας και της δικαιοσύνης βρίσκονται αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι με θύμα έναν ζωντανό άνθρωπο. 
Η αιώνια μάχη των δύο εξουσιών, σε μια ταινία αλληγορικού χαρακτήρα που θέτει τον θεατή μάρτυρα στο μακάβριο αυτό σκηνικό ωμής βίας.

Γυρισμένη το 2012 η διάρκειας 15 λεπτών Ευλάβεια/Sanctimony ήταν μία από τις πρώτες σκηνοθετικές προσπάθειες του Δημήτρη Βαβάτση, όντας φοιτητής στο τμήμα κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα είχε διατελέσει βοηθός σκηνοθέτη σε δύο μεγάλου μήκους ταινίες και σε περισσότερες από δέκα μικρού μήκους. 

Ακολούθησε ο Σαρκοβόρος/Carnivore το 2014, που απέσπασε και το βραβείο καλύτερης Ελληνικής ταινίας μικρού μήκους στο 2o Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS', και έπεται το Eye Candy, εικόνες και πόστερ του οποίου είδαμε πριν λίγες μέρες (δείτε εδώ).

Το σενάριο ανήκει στον Άρη Δεληγιαννίδη όπως και η παραγωγή (μαζί με τον Δημήτρη Βαβάτση), τα σπέσιαλ εφέ και το μεικ απ επιμελήθηκαν οι Παναγιώτης Αντωνίου και Χριστίνα Μιτικάκη και το καστ αποτελείται οπό τους: Δημήτρης Δήμου, Νίκος Ταπλίδης, Χρήστος Ντόβας, Σωτήρης Γάκος, Ρήγας Γιοβαννόπουλος

Κώστας Κίτσιος.