Header Ads

The Revenant trailer: Το νέο θρίλερ επιβίωσης με τον Leo Di Caprio


Μετά την επιτυχία του Birdman, ο Alejandro G. Inarritu συνεχίζει να μας συγκλονίζει κινηματογραφικά με μια epic survival ιστορία με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio (τον κορυφαίο ηθοποιό της γενιάς μας).

Το trailer που κυκλοφόρησε κινείται σε υψηλά στάνταρ, με στοιχεία  κινηματογράφησης που δυστυχώς σπάνια βλέπουμε πια στο σινεμά.

Το The Revenant επανενώνει τον Leonardo DiCaprio και τον Tom Hardy για μια αληθινή ιστορία εκδίκησης και τους φέρνει αντιμέτωπους στην άγρια αμερικάνικη φύση.

Βαθιά στην άγνωστη αμερικανική φύση, ο κυνηγός Hugh Glass (Di Caprio) είναι τραυματισμένος σοβαρά και αφήνεται να πεθάνει από τον προδότη-μέλος της ομάδας του, John Fitzgerald (Hardy). 


Με τη δυνατή του θέληση να αποτελεί το μοναδικό του όπλο, ο Glass πρέπει να επιβιώσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον, από τον βάναυσο χειμώνα και εχθρικές φυλές, σε μια αδιάκοπη αναζήτηση επιβίωσης αλλά κι εκδίκησης για τον Fitzgerald.

Στο The Revenant δεν υπάρχουν γυναίκες στο cast ούτε για δείγμα (εκτός αν η αρκούδα είναι θηλυκή).
Αλλά και να υπήρχαν, ποιος έχει όρεξη για φλερτ όταν σκηνοθετεί ο Inarritu και πρωταγωνιστεί ο Di Caprio σε ένα θρίλερ επιβίωσης;

Εξαιρετικό trailer, δείγμα αριστοτεχνικής κινηματογράφησης και άψογης ερμηνείας.
Ραντεβού στα Oscar.