Header Ads

Η Emily Blunt σε μεταφυσικό θρίλερ!


Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι δε πρέπει να μπλέκεις προσωπικά και επαγγελματικά και αποφεύγουν να συνεργάζονται με τους συμβίους τους, και μάλλον δεν έχουν άδικο, με την ιστορία να έχει πάμπολλα παραδείγματα ζευγαριών που χώρισαν μετά τη συνεργασία τους. 

Στη λίστα που θα ρισκάρουν μπορούμε να προσθέσουμε και τους John Krasinski (Promised Land) και Emily Blunt, με το επί 7ετίας ζευγάρι να ετοιμάζει την πρώτη του onscreen συνύπαρξη στο μεταφυσικό θρίλερ «A Quiet Place».

Η ταινία είναι βασισμένη σε σενάριο Scott Beck και Bryan Woods (Nightlight) το οποίο ενθουσίασε τόσο το ζευγάρι που αποφάσισαν να αγοράσουν τα δικαιώματα, με τον Krasinksi να αναλαμβάνει τα rewrites, τη σκηνοθεσία και τον βασικό ρόλο, και την Blunt να συμπρωταγωνιστεί δίπλα του.

Ποια είναι η ιστορία της ταινίας …δεν έχουμε ιδέα, με τον Krasinski να δηλώνει λίγο πριν αγοράσει το σενάριο ότι θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο με τα The Purge ή Ouija, άρα μπορεί το A Quiet Place να είναι παρόμοιο με κάποιο απ’ αυτά.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο John Krasinski θα κάτσει πίσω από τη κάμερα, μετά τα Brief Interviews with Hideous Men του 2009 και το περσινό The Hollars, ενώ μπροστά απ’ αυτή θα τον δούμε προσεχώς στη νέα ταινία της Kathryn Bigelow και στη τηλεοπτική σειρά Jack Ryan.

Όσο για την Emily Blunt, η ταλαντούχα ηθοποιός αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων του Mary Poppins Returns.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.