Header Ads

The Passing trailer: Δυνατό δραματικό θρίλερ ...στα Ουαλικά!


Στο Horrorant παθιαζόμαστε όταν βρίσκουμε ταινίες τρόμου από παράξενα μέρη της Γης.
Όχι ότι η Ουαλία είναι δα καμιά παράξενη απομακρυσμένη χώρα, αλλά μια horror ταινία στην Ουαλική γλώσσα, είναι όπως και να το κάνεις ένα ιστορικό δημιούργημα.

Το Twitch αναφέρει ότι το The Passing είναι η πρώτη ταινία τρόμου στα Ουαλικά, αλλά το εγκυρότατο Horrorant του θυμίζει το The Library Suicides που παρουσιάσαμε εδώ πέρυσι τέτοια εποχή.
Εκτός αν δεν το λογίζει ως ταινία τρόμου.

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό ζευγάρι (Annes Elwy και Dyfan Dwyfor), που τρακάρουν με το αυτοκίνητό τους σε μια χαράδρα, στα απομακρυσμένα βουνά της Ουαλίας. 

Από τον ποταμό τους σέρνει μια μυστηριώδη φιγούρα με το όνομα Stanley (Mark Lewis Jones), και τους μεταφέρει σε ένα απομακρυσμένο αγρόκτημα, ξεχασμένο από το χρόνο (αυτό θυμίζει το Awaiting, Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ το 2015).
Καθώς εκτυλίσσονται τα γεγονότα, μαθαίνουμε την εκρηκτική αλήθεια για το παρελθόν του νεαρού ζευγαριού. 
Το ακόμη πιο ανησυχητική είναι η φανταστική αλήθεια για τον Stanley και την τραγωδία της κοιλάδας, που κάποτε αποκαλούσε σπίτι του.

Το The Passing (στα Ουαλικά Yr Ymadawiad, για να καταλάβετε για τί γλώσσα μιλάμε!) σκηνοθέτησε ο Gareth Bryn, προβλήθηκε στο Fantastic Fest το 2015 και θα βγει στις πλατφόρμες της Αμερικής στις 16 Ιουνίου.
Πώς σας φαίνεται;