Header Ads

Cutl of Chucky trailer: Η Κούκλα του Σατανά είναι ...εφτάψυχη (κυριολεκτικά)


Πλάκα πλάκα, αυτός ο Chucky δεν πεθαίνει ποτέ.
Κι ας έχει πάρει την κατηφόρα με τα μέτρια sequel, και ας ορκίζονται όλοι κάθε φορά ‘…ε, αυτό είναι το τελευταίο’.

Έχουν περάσει 29 χρόνια από τη μέρα που έκανε την κινηματογραφική της εμφάνιση η Κούκλα του Σατανά και μόλις 4 από το τελευταίο (το έκτο) φιλμ της σειράς, Curse of Chucky, ωστόσο να ετοιμάζεστε για άλλη μία εμφάνιση του Chucky (αλήθεια, την κούκλα στα Village Stores στο Ρέντη την πήρε κανένας ή να στείλω τον FilmBoy Jr. για τα περαιτέρω;).

Ο Chucky λοιπόν επιστρέφει με το direct-to-video Cult of Chucky, από τον σκηνοθέτη Don Mancini, ο οποίος δεν κάνει τίποτε άλλο στη καριέρα του από το να ασχολείται με το δημιούργημά του, τον Chucky.
Το 1988 έγραψε το σενάριο της πρώτης ταινίας, ενώ σκηνοθέτησε επίσης το Seed of Chucky το 2004 και το Curse of Chucky το 2013.

Και μιλώντας για επιστροφές, ναι, η Jennifer Tilly είναι πάλι εδώ ως …η σύζυγος του Chucky, Tifanny, η Fiona Dourif είναι κι αυτή εδώ ως εσφαλμένως κατηγορούμενη Nica, ακόμη και ο Alex Vincent, ο τύπος που έπαιξε το μικρό Andy στην αρχική ταινία του 1988, επιστρέφει για να επαναλάβει τον ίδιο ρόλο.
Και βέβαια, ο Chucky έχει πάντα, επί 29 χρόνια, τη φωνή του Brad Dourif.

Η υπόθεση δεν έχει μεγάλη σημασία (ο τίτλος είναι Cult of Chucky, οπότε…) και το trailer μας λέει αυτά που πρέπει να ξέρουμε.
Το Cult of Chucky (η Chucky 7) θα βγει σε DVD και BluRay στις 3 Οκτώβρη.