Header Ads

The Killing of a Sacred Deer trailer: Ψυχολογικός τρόμος από τον Γιώργο Λάνθιμο!


Ο Γιώργος Λάνθιμος αποκατέστησε εν μέρει την αξιοπιστία του σε κάποιους από εμάς που ποτέ δεν χωνέψαμε τον Κυνόδοντα, με το περσινό The Lobster.
Φέτος, ο έλληνας σκηνοθέτης έβαλε σκοπό …να τον αγαπήσουμε κιόλας.

Στο The Killing of a Sacred Deer συναντιέται ξανά με τον Colin Farrell σε μια ταινία ψυχολογικού τρόμου, η οποία προβλήθηκε στις φετινές Κάννες, στο Toronto και στο Fantastic Fest, κερδίζοντας απίστευτα θετικές κριτικές.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε, ο νεαρός Martin (Barry Keoghan) ‘εισβάλει’ στη ζωή του Dr. Steven Murphy (Colin Farrell) και διακόπτει την ειδυλλιακή οικογενειακή του ζωή με τη γυναίκα του (Nicole Kidman) και τις δύο κόρες του.
Όμως ο καρδιαγγειακός χειρουργός φαίνεται να κρύβει και αυτός μερικά απειλητικά μυστικά.

Ξεκάθαρος τρόμος από τον Λάνθιμο, με ματωμένα μάτια και παραλυτικά παιδιά, με ατάκες όπως ‘Θα αρρωσταίνουν και θα πεθαίνουν όλοι…’ και με ένα creepy soundtrack.
Ακόμη και οι φανατικοί πολέμιοι του σινεμά του Λάνθιμου (εγώ πλησίαζα στον χαρακτηρισμό αυτό την εποχή του Κυνόδοντα) θα πρέπει πια να αναγνωρίσουν ότι οι ικανότητές του είναι τεράστιες, το κινηματογραφικό του όραμα νεωτεριστικό και η καταγωγή του είναι πια καμάρι για το ελληνικό σινεμά πετώντας την ταμπέλα του ‘Έλληνα …weirdo’.
  
Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου και στις αμερικάνικες μία ημέρα μετά.
Δείτε τα δύο επίσημα trailer που κυκλοφόρησαν.