Header Ads

Constantine trailer: Ίσως η πιο horror animated σειρά της DC!


Στις αρχές του χρόνου, μάθαμε ότι ο John Constantine, ο χαρακτήρας του κόμικ που ήδη έχει αποτελέσει αντικείμενο κινηματογραφικής ταινίας και μιας βραχύβιας τηλεοπτικής live action σειράς, επρόκειτο να πάρει ακόμα ένα δικό του ‘σόου’, αυτή τη φορά με τη μορφή animated σειρά μέσω της ψηφιακής έκδοσης του CW, το CW Seed.

Το πρώτο υλικό εμφανίστηκε στο New York Comic Con και μοιάζει καλό:
είναι γεμάτο από αιματηρούς δαίμονες που έχουν σχιστεί και ψηθεί ζωντανοί!
Και φυσικά, πολύ βρίσιμο.

Στη σειρά, την φωνή του Constantine αναλαμβάνει ο ηθοποιός Matt Ryan, ο οποίος είχε παίξει τον χαρακτήρα στη σειρά του NBC που κράτησε μόνο μία σεζόν πριν σταματήσει λόγω κακής θεαματικότητας.
Η ουσία είναι ότι η Warner είναι πιθανότατα ελεύθερη να χρησιμοποιήσει την έντονη βία και το σκοτάδι του κανονικού κόμικ, σε μια animated σειρά παρά σε μια live action.

Τέλος, αυτή η live action σειρά που προηγήθηκε κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ισχυρό fanbase, με τον Ryan να έχει αναβιώσει τον χαρακτήρα μερικές φορές ακόμη, σε ένα επεισόδιο του Arrow πριν από λίγα χρόνια.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων αποτελείται από πέντε ή έξι 10λεπτα επεισόδια και θα σκηνοθετηθεί από τον Doug Murphy (Justice League Action, Young Justice).

Η τρίτη σεζόν των Legends of Tomorrow της DC μόλις ξεκίνησε στο The CW, και η animated σειρά Constantine θα βγει στο CW Seed τον Ιανουάριο του 2018.