Header Ads

The Predator trailer: Ο Κυνηγός δεν είπε την τελευταία του λέξη ακόμα...


Γεννημένος από τη φαντασία των Jim & John Thomas και σχεδιασμένος από τον μάστορα Stan Winston, ο Predator είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση κινηματογραφικού “τέρατος”, που παρότι έχει περάσει τα 30 χρόνια ζωής, έχει κάνει ουσιαστικά μονάχα μία πραγματικά καλή εμφάνιση. 
Η πρώτη ταινία του John McTiernan θεωρείται και όχι άδικα μία από τις καλύτερες action ταινίες όλων των εποχών, όμως οι συνέχειες, τα sequels, τα spin-offs, τα crossovers, όπως θέλετε πείτε τα, ακροβατούσαν μεταξύ μετριότητας και καθαρού αίσχους.

Το 2010 ο Robert Rodriguez, μετά τα αχαρακτήριστα Aliens Vs Predator, προσπάθησε να αναβιώσει τον εξωγήινο κυνηγό, όμως το αποτέλεσμα από τα χέρια του Nimród Antal ήταν κατά γενική ομολογία μετριότατο, και κατά προσωπική άποψη ό,τι χειρότερο έχει εμφανιστεί στο franchise μετά το AVP: R.
Μόλις οχτώ χρόνια αργότερα, εδώ είμαστε πάλι με ένα ακόμη κεφάλαιο, με τον Shane Black αυτή τη φορά, να ισχυρίζεται με πάθος ότι η νέα ταινία θα επανεφεύρει το franchise με έναν νέο διαφορετικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Η ταινία τοποθετείται χρονικά μεταξύ των Predator 2 (1990) και Predators (2010) με τους θανάσιμους Κυνηγούς να έχουν μεταλλαχτεί χρησιμοποιώντας DNA από άλλα είδη και με μια ομάδα πρώην στρατιωτών και μια καθηγήτρια φυσικής να μοιάζουν οι μόνοι ικανοί να τους σταματήσουν.

Ειλικρινά, το μόνο στοιχείο που με κάνει να έχω ελπίδες για το The Predator είναι ότι την έχει πάρει στους ώμους του ο Shane Black, που ξέρει πολύ καλά και τις action ταινίες των 80's (Lethal Weapon) αλλά και τις σημερινές (Iron Man 3).

Πρωταγωνιστούν οι Boyd Holbrook (Logan), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Sterling K. Brown (Hotel Artemis), Jacob Tremblay (Wonder), Thomas Jane (1922), Alfie Allen (John Wick), Augusto Aguilera, Yvonne Strahovski (I, Frankenstein), Jake Busey και Edward James Olmos.

Η ταινία θα είναι μία από της πρώτες που θα δούμε με την αρχή της νέας κινηματογραφικής σεζόν, κάνοντας πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.