Header Ads

Malevolent trailer: Το Netflix επενδύει ...σε στοιχειωμένα σπίτια!


Μόλις δύο ημέρες πριν τη πρεμιέρα της, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της νέας ταινίας τρόμου Malevolent.
Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο Hush της Eva Konstantopoulos, η οποία συνέβαλε και στη σεναριακή διασκευή σε συνεργασία με τον Ben Ketai (The Strangers: Prey at Night).

Σύμφωνα με το στόρι, δυο αδέρφια έχουν στήσει μια επικερδή κομπίνα και υποδυόμενοι τους μεταφυσικούς ερευνητές και μέντιουμ, εκμεταλλεύονται στους χαροκαμένους πελάτες που τους καλούν για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που δε βρίσκονται πια στη ζωή. 
Μέχρι που κάποια ηλικιωμένη κυρία Green τους καλεί στην έπαυλή της, ένα αρχοντικό που παλιότερα λειτουργούσε ως ορφανοτροφείο, μέσα στο οποίο διαπράχθηκαν ειδεχθή εγκλήματα. 

Τα αδέρφια ετοιμάζουν ακόμη μία “παράσταση” όμως ο πραγματικός τρόμος που τους περιμένει στο σπίτι θα τους κάνει να το μετανιώσουν…
Μια ηλικιωμένη κυρία, δυο  ψευτοκυνηγοί φαντασμάτων και νεκρά κοριτσάκια να ξεπηδούν από το πουθενά… 

Το Malevolent δυστυχώς δε μοιάζει τίποτα περισσότερο από ένα jump-scare fest, και παρότι το βιβλίο είχε πάρει εξαιρετικές κριτικές, δε προμηνύεται να συμβαίνει το ίδιο και με τη ταινία, τουλάχιστον αν κρίνουμε από το trailer.

Πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh (Lady Macbeth), Ben Lloyd-Hughes (Me Before You) και η Celia Imrie (A Cure for Wellness). 
Σκηνοθετεί ο Ισλανδός Olaf de Fleur Johannesson.

FilmBoy.