Header Ads

Bird Box trailer: Η Sandra Bullock στον μεταφυσικό τρόμο του Netflix!


Δε μπορούμε να μη παραδεχτούμε ότι μέσα σε λίγα χρόνια το Netflix έχει καταντήσει το καταφύγιο του κάθε πικραμένου με πολλές παραγωγές, η ποιότητα των οποίων ακροβατεί στα όρια του μετρίου, να κερδίζουν τεράστια δημοσιότητα χάρη στη προσθήκη τους στη πλατφόρμα. 
Αυτές οι πολλές είναι αλήθεια απογοητεύσεις, έχουν ήδη αρχίσει να χαλάνε το καλό όνομα της υπηρεσίας, όμως μια στο τόσο έρχεται μια παραγωγή σαν το Bird Box και λες ναι, αυτό είναι το Netflix που θέλουμε.

Η βασισμένη στο βιβλίο του Josh Malerman ταινίας, μας βάζει στο επίκεντρο της εξαπόλυσης μιας μυστηριώδους οντότητας η οποία παίρνει τη μορφή του χειρότερού σου φόβου και αν τολμήσεις να αντικρίσεις κατάματα, σου παίρνει τη ζωή. 

Η Malory είναι μια μητέρα που το μόνο που θέλει είναι να βρει ένα καταφύγιο για τα δυο μικρά παιδιά της. 
Η μόνη περιοχή που φημολογείται ότι είναι ασφαλής απέχει δύο μέρες, με την Malory και τα παιδιά να ξεκινούν ένα ταξίδι, με κυριολεκτικά δεμένα τα μάτια.

Αν τα όσα διαβάσατε δεν σας εντυπωσίασαν, καθίστε να ακούσετε συντελεστές… 
Στο σενάριο ο Eric Heisserer (Arrival), στη σκηνοθεσία η πολυβραβευμένη Susanne Bier (In a Better World), στη φωτογραφία ο Salvatore Totino (Everest, The Da Vinci Code) και στο cast οι Sandra Bullock (Gravity), Sarah Paulson (Carol), John Malkovich (RED), η Rosa Salazar (Alita: Battle Angel), ο Tom Hollander (Tulip Fever), ο Lil Rel Howery (Get Out) και η Jacki Weaver (Silver Linings Playbook)! 
Τι άλλο θέλετε!

Το Bird Box θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου, και με το trailer να κάνει πρεμιέρα δύο μήνες νωρίτερα, είναι προφανείς οι μεγάλες ελπίδες του Netflix για τη ταινία. 
Δείτε το trailer…

FilmBoy.