Header Ads

Brightburn trailer: Κι αν ο Superman ήταν ψυχάκιας;


Η περίπτωσή του είναι από τις λίγες που μια απόλυση μπορεί μακροπρόθεσμα να βγει σε καλό, με την Sony να δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της στον James Gunn βάζοντας φαρδιά πλατιά το όνομά του στους τίτλους του Brightburn... έστω κι αν περιορίζεται σε ρόλο παραγωγού.

Η πρωτότυπη ιστορία ακροβατεί στα όρια του copyright infringement, αντιγράφοντας το origin story του Superman, με το μικρό εξωγήινο αγόρι που πέφτει στη Γη και σώζεται από ένα ζευγάρι που το μεγαλώνει σαν δικό του, μέχρι που ανακαλύπτει τις υπερφυσικές του δυνάμεις, με τη συνέχεια να κάνει τη διαφορά μιας και το αγόρι θυμίζει περισσότερο Norman Bates, και αντί για προστάτης της ανθρωπότητας γίνεται μια σοβαρή πληγή του.

Το σενάριο έχουν γράψει οι Brian Gunn και Mark Gunn, αδερφός και ξάδερφος του James Gunn, κανένας από τους οποίους δεν έχει κάποιο αξιοπρόσεκτο credit στο βιογραφικό του... δε ξέρω αν έχει δουλέψει κάποιος απ' αυτούς σε πιτσαρία. 

Οικογενειοκρατεία made in Hollywood!

Το ίδιος άγνωστος και ο σκηνοθέτης David Yarovesky που είναι λίγο απ' όλα και πολύ από τίποτα.
Πρωταγωνιστούν οι Jackson A. Dunn, Elizabeth Banks (Love & Mercy) και David Denman (Logan Lucky).

Εντάξει, παρά τις παραπάνω ειρωνείες, το Brightburn δε φαίνεται κακό, και πραγματικά ελπίζουμε να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. 

Λίγη υπομονή μέχρι το Μάιο και θα πάρουμε τις απαντήσεις...

FilmBoy