Header Ads

Ο Zack Snyder θα κάνει ταινία με ζόμπι για το Netflix


Η περίοδος που ο Zack Snyder καταπιάστηκε με το DCEU δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη για εκείνον, τόσο επαγγελματικό όσο και προσωπικά. 

Από τη μία οι κακές κριτικές του Batman v Superman: Dawn of Justice και από την άλλη ο θάνατος της κόρης του που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το Justice League, μας έκανε να μην είμαστε σίγουροι για το πότε και πως θα ξαναδούμε τον Αμερικανό σκηνοθέτη πίσω από τη κάμερα.

Φαίνεται πως ο ένας χρόνος που πέρασε από τότε ήταν αρκετός με τον Snyder να είναι έτοιμος να επιστρέψει κάνοντας κυριολεκτικά restart στη καριέρα του. 

Έτσι λοιπόν, δεκαπέντε χρόνια μετά τη πρώτη του ταινία, το αξιόλογο remake του Dawn of the Dead, αποφάσισε να επιστρέψει στο είδος με το Army of the Dead.

Μην σας παραπλανά ο τίτλος, αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε με μια ταινία στο σύμπαν του Romero, αλλά μια περιπέτεια τρόμου που βάζει στο επίκεντρο μια συμμορία μισθοφόρων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας μια μεγάλη ληστεία στο υπό καραντίνα Λας Βέγκας που έχει κατακλυστεί από ζόμπι!

Το σενάριο έχει γράψει ο Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword), με το Army of the Dead να αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι με ένα budget γύρω στα 90 εκατομμύρια δολάρια, σε παραγωγή του Netflix.

Να δούμε αν θα καταφέρει να ξαναβρεί τη φόρμα του...

FilmBoy.