Header Ads

Η Chloe Zhao του Nomadland ετοιμάζει μια sci-fi western εκδοχή του Dracula!



Με εξαίρεση τους τυχερούς που πρόλαβαν να το δουν στις Νύχτες Πρεμιέρας, οι υπόλοιποι περιμένουμε υπομονετικά την επανέναρξη λειτουργίας των κινηματογράφων για να απολαύσουμε το Nomadland της Chloé Zhao, την κατά γενική ομολογία ταινία της χρονιάς, που εκτός απροόπτου αναμένεται να βγει μεγάλος νικητής και στα προσεχή Όσκαρ.

Μπορεί εμείς να περιμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια, όμως η Zhao μόνο αδρανής δεν είναι, και έχοντας μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Marvel-ικού Eternals, δεν έχασε λεπτό και έβαλε μπρος το επόμενό της φιλμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το THR, η Κινέζα δημιουργός ετοιμάζει μια νέα διασκευή του Dracula, η οποία όμως δεν αναμένεται να έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. 
Όπως εντυπωσιακά χαρακτηρίζεται, η ταινία θα είναι ένα πρωτότυπο φουτουριστικό sci-fi γουέστερν!

Η Zhao έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το project ως παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, με την Universal που έχει να δικαιώματα του χαρακτήρα να τη στηρίζει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, άγνωστη είναι η μοίρα της άλλης Δρακουλοταινίας που είχε ανακοινώσει η Universal πριν περίπου ένα χρόνο, με την Blumhouse στη παραγωγή και την Karyn Kusama στα ηνία. 
Λέτε να έχουμε double feature; 
Χλωμό...

Filmboy