Header Ads

AFM '11: Το Theatre Bizarre θα προβληθεί στις αίθουσες και θα αποκτήσει sequel!

Επειδή ελάχιστοι γνωρίζετε το American Film Market που γίνεται κάθε Νοέμβριο στη Santa Monica της California, πρέπει να σας πω ότι για τους φυσιολογικούς  movie reporters δεν υπάρχει πολύ υλικό αλλά για τους horror fans είναι η απόλυτη αγορά.

Εκατοντάδες ταινίες (κυριολεκτικά) τρόμου παρελάσουν από το AFM και για να αποκτήσω τη προσοχή σας …είναι το μέρος που πρωτοανακαλύφθηκαν ταινίες όπως το Moon, το Splice, το Inside και το Frontier(s).

Δεν είναι ακριβώς φεστιβάλ, μοιάζει πιο πολύ με συνέδριο αλλά η ουσία είναι ότι πολλές ταινίες τρόμου εμφανίζουν εκεί τα trailer, τις εικόνες και τα poster τους.

Το Horrorant επιλέγει κάποια ενδιαφέροντα φιλμ για να τα γνωρίσετε και για σήμερα έχω κάτι σκληρό.


To The Theater Bizarre είναι μια αμερικανογαλλική συμπαραγωγή ανθολογία τρόμου που όλο το καλοκαίρι γυρνάει στα φεστιβάλ τρομάζοντας τους θεατές και χθες στο AFM μόλις απέκτησε διανομή για τις αίθουσες παρακαλώ.

Η W2 Media ανακοίνωσε ότι, όχι μόνο θα βγάλει το φιλμ σε κάποιες αίθουσες τον Γενάρη, αλλά θα χρηματοδοτήσει και το sequel!

Το Theatre Bizarre είναι 6 μικρές ιστορίες από διαφορετικούς σκηνοθέτες και παίζουν πολλά horror icons, μεταξύ αυτών και ο Tom Savini.

To trailer που ακολουθεί είναι για γερά στομάχια.



The Theatre Bizarre trailer by Horrorant